• Capítol 21: Super arròs
  Veure vídeo

  Capítol 21: Super arròs

  Una nit de tempesta, la llum marxa de casa del Xavi i la Laura. Per passar l'estona el Xavi decideix llegir un dels seus llibres favorits, un dels grans clàssics de la literatura il·lustrada universal.

 • Capítol 20: Arròs d'Arenys amb mostassa a la mel
  Veure vídeo

  Capítol 20: Arròs d'Arenys amb mostassa a la mel

  Un antic amic de la Laura, en Paul, es quedarà uns dies a viure a casa de la Laura i en Xavi. En Paul és una estrella de rock que encisa totes les dones. Tot sembla correcte fins que el Xavi s'adona que en Paul i la Laura van estar junts i potser encara queda alguna cosa per resoldre.

 • Capítol 19: Pastís d'arròs
  Veure vídeo

  Capítol 19: Pastís d'arròs

  El Xavi es sent estrany i està una mica preocupat. El que li passa és que està enamorat. En aquest capítol assistim a una enumeració de tot allò que fem quan just ens acabem d'enamorar. Són coses entranyables entre la teva parella i tu, però enganxifoses per la resta del món.

 • Capítol 18: Covada d'arròs
  Veure vídeo

  Capítol 18: Covada d'arròs

  El Xavi sent alguna cosa per la Laura però... I la Laura pel Xavi? Tots hem desitjat algun cop poder veure com es viuen les coses des de l'altre costat. Descobrir la cara oculta de la lluna, resoldre el misteri de l'edifici Windsor, saber la veritat sobre el manuscrit de Voynich...ehem, ehem, en fi, ja m'enteneu.

 • Capítol 17: Arròs congelat
  Veure vídeo

  Capítol 17: Arròs congelat

  Un dia pot fer moltes voltes. Pot començar bé i acabar malament o al revés. Potser fins i tot comença de puta mare i acaba també de collons. O comença com una merda i també acaba com una merda. En fi, ja no sé el que em dic. El cas és que mai se sap el que passarà, així que ho hem d'entomar tan bé com puguem.

 • Capítol 16: Empatx d'arròs
  Veure vídeo

  Capítol 16: Empatx d'arròs

  El Xavi comença a tenir alguns desitjos, necessita¿ sucar. Fa massa temps que no està amb una noia i per culpa dels seus companys d'estudi acaba en el món de les xarxes socials. De cop, la seva vida es converteix en una bogeria de cites, de dones que van i venen, però la seva obsessió es centra en una noia, la Vicky.

 • Capítol 15: Arròs de la Paquita
  Veure vídeo

  Capítol 15: Arròs de la Paquita

  La presó marca, i després d'aquesta terrible experiència el Xavi necessita canviar d'aires. Dit i fet, el Xavi decideix compartir pis amb el Serafí però poc a poc veurà que s'està convertint en un jove ancià. Potser és moment de moure el cul i recuperar el Talp Gràfic. Però...amb quins diners? I on cony estan el Ricard i el Lluís?

 • Capítol 14: Arròs brut
  Veure vídeo

  Capítol 14: Arròs brut

  La tieta Paquita ha anat a parar al cel però aquest indret idíl·lic no li acaba de fer el pes. Mentrestant, en Xavi comença a donar classes a l'autoescola Masdéu. La cosa no li anirà gaire bé i acabarà... bé, diguem que les coses se li complicaran una miqueta.

 • Capítol 13: Arròs amb llet
  Veure vídeo

  Capítol 13: Arròs amb llet

  Després de la mort de la tieta Paquita el Xavi torna a la Verneda a viure amb els seus pares. Allà abandonarà el món del disseny per convertir-se en professor d'autoescola, com el seu pare. A part, rebrà unes trucades estranyes i misterioses...

 • Capítol 12: "Arròs d'hospital"
  Veure vídeo

  Capítol 12: "Arròs d'hospital"

  Després de la festa dels premis LAÜS, el Xavi i la Tieta Paquita discuteixen. Ell s'enfada molt i a la tieta li agafa un cobriment de cor, fent sentir el Xavi molt culpable. A l'hospital ella rebrà visites de persones conegudes que descobriran al Xavi secrets del passat de la seva tia.

 • Capítol 11: "Arròs de sushi"
  Veure vídeo

  Capítol 11: "Arròs de sushi"

  El Xavi ha d'abandonar el seu pis. Li demanen un lloguer massa elevat i ha d'anar a casa d'algú altre. A part, ha de buscar acompanyant per la festa d'entrega dels premis LAÜS, on es retrobarà amb persones que feia temps que no veia.

 • Capítol 10: "Arròs de menú"
  Veure vídeo

  Capítol 10: "Arròs de menú"

  Al Lluís i al Ricard els hi arriba una oferta de feina d'un important estudi de disseny, que intentaran amagar-li al Xavi. Mentrestant aquest, confiant amb el seu equip, seguirà buscant feina per la seva empresa; aquesta vegada haurà de dissenyar el pòster per un festival de cine gai.

 • Capítol 9: "Cocido madrileño"
  Veure vídeo

  Capítol 9: "Cocido madrileño"

  Per fi les coses s'han normalitzat a l'estudi El Talpgràfic. La feina sembla que torna a sorgir i els hi arriba una oferta des de Madrid. Els tres van a la capital per a fer un prova. I com tothom ja sap, el món és molt petit, i allà el Xavi, el Lluís i el Ricard es trobaran amb antics amors, o amb algú encara més inesperat.

 • Capítol 8: "Arròs de la mama"
  Veure vídeo

  Capítol 8: "Arròs de la mama"

  El Xavi aconsegueix que el Serafí, l'amant de la tieta Paquita l'avali per a un préstec. Al banc es trobarà amb l'Agus, una mare soltera de 50 anys que li oferirà un crèdit i alguna cosa més.

 • Capítol 7: "Arròs amb llamàntols"
  Veure vídeo

  Capítol 7: "Arròs amb llamàntols"

  La situació econòmica de l'estudi és lamentable i el Lluís i el Ricard decideixen cobrar els retards a la seva manera. El Xavi ha de buscar una solució per poder pagar als seus empleats i acabarà fent feines que mai hauria imaginat.

Anar al contingut