"Rifkin's festival", el cartell de Jordi Labanda per a la pel·lícula de Woody Allen
"Rifkin's festival", el cartell de Jordi Labanda per a la pel·lícula de Woody Allen

Arriba als cinemes la nova pel·lícula de Woody Allen, "Rifkin's Festival", amb participació de TV3

Divendres s'estrena al cinema "Rifkin's Festival". Dirigida per Woody Allen, amb la participació de TV3. Aquesta pel·lícula va ser triada per inaugurar la 68a edició del Festival de Sant Sebastià, celebrat el passat mes de setembre.

Rodada l'estiu passat a Sant Sebastià i altres localitats de Guipúscoa, "Rifkin's Festival" narra, en clau de comèdia romàntica, la història d'un matrimoni nord-americà que va al Festival de Sant Sebastià i queda enamorat del festival, de la bellesa i l'encant de la ciutat i de la fantasia del món de cinema. Durant la seva estada en aquest enclavament encantador, ella tindrà un afer amb un director de cinema francès i ell s'enamorarà d'una espanyola resident a la ciutat.

La nova comèdia romàntica de Woody Allen va inaugurar la 68 edició de Festival de Sant Sebastià en una gala centrada en la distància, un concepte clau en temps de pandèmia, i la necessitat de tornar a les sales de cinema. Les actrius Elena Anaya i Gina Gershon, protagonistes femenines de "Rifkin's Festival", hi van participar al costat del productor Jaume Roures en la cerimònia celebrada al Kursaal, mentre que Woody Allen, que va rebre el Premi Donostia el 2004, ha intervingut a través d'un vídeo gravat a Central Park (Nova York).

Es tracta de la quarta col·laboració entre The Mediapro Studio i el prestigiós director i guionista després que ja produís títols com "Midnight in Paris", "Coneixeràs l'home dels teus somnis" i "Vicky Cristina Barcelona", films amb els quals ha aconseguit dos Oscars, entre molts altres reconeixements i guardons. TV3 ha participat en dues d'aquestes produccions: "Midnight in Paris" i "Vicky Cristina Barcelona". "Rifkin's Festival"és la tercera participació de TV3 en un film dirigit per Woody Allen.

"Rifkin's Festival" compta en el seu repartiment amb Elena Anaya ("Wonder Woman", "La piel que habito"), Louis Garrel  ("El oficial y el espía"), Sergi López ("Un dia perfecte"), Wallace Shawn ("Dies de ràdio", "La princesa promesa") i Christoph Waltz ("Django desencadenat", "Maleïts malparits"), films pels quals ha aconseguit dos Oscars. A més, l'il·lustrador barceloní Jordi Labanda ha dissenyat el cartell de "Rifkin's Festival".

 

Anar al contingut