Greta Fernández és Sara a "El fred que crema", de Santi Trullenque 
Greta Fernández és Sara a "El fred que crema", de Santi Trullenque 
Estrena als cinemes

Arriba als cinemes la coproducció de TV3 "El fred que crema"

Divendres s'estrena a les sales de cinema la coproducció de TV3 "El fred que crema". És el debut de Santi Trullenque i està protagonitzada per Greta Fernández i Roger Casamajor, entre d'altres. Està nominada a millor pel·lícula als XV Premis Gaudí, que es lliuraran el pròxim 22 de gener a la Sala Oval del MNAC.

Santi Trullenque debuta en la direcció amb "El fred que crema", un film intens i eminentment plàstic. Un thriller dramàtic que agita passions primàries, venjança, gelosia, traïció i odi, per deixar-les anar enmig d'una naturalesa espectacular. Basat en la premiada obra de teatre d'Agustí Franch, la pel·lícula està interpretada per Greta Fernández, Roger Casamajor, Adrià Collado, Daniel Horvath, Ksawery Szlenkier i Pedro Casablanc.

Hivern del 1943 als Pirineus. La remor de la Segona Guerra Mundial ressona al poble fronterer on viuen la Sara (Greta Fernández) i l'Antoni (Roger Casamajor), un jove matrimoni que espera el seu primer fill. L'arribada d'una família de jueus que fugen de la persecució nazi trasbalsarà la vida a la vall. La Sara haurà d'afrontar una decisió difícil: obeir la raó o seguir el que li dicta el cor. El passat i els secrets que la neu han mantingut enterrats durant anys estan a punt de sortir a la llum.

"El fred que crema" és una producció de Films de l'Orient en coproducció amb TV3, Red Nose i Arlong Films, i amb el suport de l'ICEC i del Govern d'Andorra.

 

Anar al contingut