Michelle Jenner
Michelle Jenner
Inspirada per l'obra d'Ildefonso Falcones

Arranca el rodatge d'"Els hereus de la terra", la segona part de la "La catedral del mar", amb coproducció de TV3

Entre el repartiment protagonista, Elena Rivera, Rodolfo Sancho i Michelle Jenner, que, novament sota la batuta de Jordi Frades, han començat l'enregistrament de la sèrie a Barcelona

TV3, que emetrà la sèrie en català, participa en la segona part de la "La catedral del mar". La ficció ha començat a caminar a la capital catalana amb la direcció de Jordi Frades, que també tona a liderar el projecte. Produïda per Diagonal TV, la sèrie es podrà veure inicalment a la plataforma Netflix.

La continuació de la història,"Els hereus de la terra", inspirada novament de la novel·la d'Ildefonso Falcones, s'ambienta a Barcelona, a finals del segle XIV, on l'Hug Llor, un noi de 12 anys que treballa d'aprenent a les drassanes, somia ser constructor de vaixells. El jove passa moltes hores sol als carrers del barri de la Ribera, apartat de la seva mare. Malgrat tot, rep el consell i la protecció d'Arnau Estanyol, un ancià molt respectat a la ciutat.

Els papers protagonistes els encarnaran rostres ben coneguts de l'escena espanyola: Yon González, Elena Rivera, Rodolfo Sancho, Mercedes León o Natalia Sánchez, i catalana, Michelle Jenner (que ja apareixia a la primera part), Maria Rodríguez Soto (que podem veure a "Com si fos ahir"), Manel Sans o Pere Arquillué.

 

Èxit de la primera part

"La catedral del mar", la primera part, de vuit capítols, es va estrenar a TV3 a finals de l'any 2019 amb molt d'èxit, fins al punt que es va cloure amb un programa especial des de Santa Maria del Mar, en què es posava de relleu el context històric sobre el qual s'ha construït la trama i la vida dels personatges de la novel·la d'Ildefonso Falcones.

ARXIVAT A:
SèriesTelevisió
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut