Ariadna Oltra, Helena Garcia Melero i Agnès Marquès, presentadores del day time
Ariadna Oltra, Helena Garcia Melero i Agnès Marquès, presentadores del day time
A partir del setembre

Ariadna Oltra, Helena Garcia Melero i Agnès Marquès, presentadores del day time

Amb la nova temporada, que s'estrenarà a principis de setembre, renovem la programació del day time, amb canvis d'horaris d'emissió i de cares al capdavant dels programes "Els matins", "Tot es mou" i "Planta baixa"

A partir del setembre, TV3 aposta per tres professionals amb una sòlida trajectòria per liderar els programes del day time: Ariadna Oltra presentarà "Els matins", Helena Garcia Melero continuarà al "Tot es mou" i Agnès Marquès torna a la televisió pública per presentar "Planta baixa".

Amb aquesta proposta de programació amb tres professionals consolidades, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals fa un pas decidit per una aposta femenina de primer nivell a la programació dels seus canals.

 

El nou day time

"Els matins" torna amb un format renovat i nova presentadora: Ariadna Oltra, que ja havia conduït aquest programa informatiu en etapes anteriors i els últims anys ha encapçalat l'arrencada informativa del day time amb el "TN matí". Amb aquest espai d'informació i anàlisi es continuarà prenent el pols de l'actualitat matinal en directe.

 

Tot seguit arribarà el magazín "Tot es mou", amb Helena Garcia Melero al capdavant, com en les últimes temporades. A més de canviar l'emissió, de les tardes als matins, el programa estrenarà grafisme i tindrà un plató nou, que combinarà amb sortides pel territori, per poder oferir tota l'actualitat i l'entreteniment als espectadors.

A la tarda, després de la sèrie "Com si fos ahir", la programació continuarà amb "Planta baixa", que canvia d'horari d'emissió amb la voluntat de mantenir l'esperit que l'ha consolidat als migdies i plantejar nous registres en un mateix espai, amb elements, continguts i cares noves. Agnès Marquès torna a TV3 per presentar el programa, que combinarà la seva mirada de l'actualitat amb una nova oferta d'entreteniment. "El repte no és gens fàcil, però estic molt contenta de tornar a TV3", ha explicat a Maiol Roger en una connexió al "Planta baixa".

 

 

Al "Tot es mou" han explicat els canvis del day time a la tardor:

Anar al contingut