Estrena digital

Voleu tocar-nos? Aterrem a TikTok

TV3 i Catalunya Ràdio ens sumem al mon del microvídeo i la creativitat esbojarrada i estrenem perfils a l'aplicació de vídeos curts més popular del món

A través del compte @tv3cat oferirem continguts tant nous, pensats exclusivament per a TikTok, com d'arxiu. Els usuaris de l'aplicació podran trobar moments divertits i mítics de la nostra història (que els més joves descobriran per primer cop, i els més grans recordaran). A més, ens sumarem amb els nostres presentadors a les tendències i reptes del moment i crearem els nostres propis reptes per a l'audiència.

@tv3cat

Hola, tiktokers! ##welcometiktok ##tv3 ##tvshows ##lesdelhoquei ##poloniatv3 ##merli ##platsbruts ##polseresvermelles ##bricoheroes

♬ Hello - PRETTYMUCH

Si no ets fan de TikTok i no saps de què va, no et preocupis! Només has de saber que l'element més important és la creativitat. Els vídeos són curts i estan plens d'efectes, filtres i muntatge impossibles.

Molts dels continguts giren al voltant de les tendències, que sovint són mundials i s'adapten per zones i països. Els usuaris se sumen a aquestes tendències i als reptes, sovint generades pels principals tiktokers. L'altra element clau de TikTok és la música. Té un gran repertori de músiques per escollir i reinterpretar. Les pots ballar, fer un lipsync o senzillament utilitzar-les de fons en els teus vídeos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut