"Anticossos"
Avui, a les 22.15, al 33

"Anticossos", la nova docusèrie dansada contra els prejudicis socials

A través de la coreografia i del teatre físic, "Anticossos" dona visibilitat i explica històries de testimonis reals que són víctimes de discriminació.

Amb un format innovador, "Anticossos" és una docusèrie que hibrida el documental amb la dansa. Les coreografies de les diferents companyies es basen en testimonis reals de víctimes de la discriminació d'identitat de gènere, de la migració forçada, de la violència masclista, del bullying, de la diversitat funcional. Són les històries dels cossos que la societat invisibilitza.

Rodada a diferents llocs de Catalunya, compta amb la participació de companyies com Los Escultores del Aire, Mai Rojas i Raffaella Crapio, Thomas Noone Dance, amb Thomas Noone i el seu equip, amb Liant la Troca, una companyia de dansa integrada coordinada per Jordi Cortés, Aina Lanas & Cia, i els Iron Skulls, més altres convidats especials.

Anticossos són els cossos en expressió que busquen immunitzar-nos contra la indiferència. Un antídot de creació artística, amb el ball i el teatre físic, contra els fracassos socials.

Dirigida per Daniel Resnich, de la productora Goodmoment, "Anticossos" ha estat seleccionada en el marc de l'acord de la 3a Crida Cultural per l'ICEC i la CCMA per al Canal 33.

Anar al contingut