• Ànima - capítol 137
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 137

  "Ànima", el magazín cultural del 33, rep al plató el pallasso Tortell Poltrona, que ha posat en marxa una nova edició del festival Circ Cric i que fa 20 anys va fundar l'ONG Pallassos sense Fronteres.
  També visitarà el plató el grup Gossos, que acaben de llançar el nou disc, "Batecs". Natxo Tarrés en parlarà, i el grup interpretarà un tema en directe.
  El programa també s'ocuparà del fotògraf i poeta visual Chema Madoz, del dramaturg Wajdi Mouawad (autor del fenomen "Incendis" i de l'obra "Litoral", que ara s'estrena), i de l'escriptor i activista islandès Andri Snaer Magnason.
  La reportera Júlia Bertran parlarà del concepte "arquitectura responsable" amb el col·lectiu LaCol i amb l'arquitecta i activista Itziar González.

  "Ànima", el magazín cultural del 33, rep al plató el pallasso Tortell Poltrona, que ha posat en marxa una nova edició del festival Circ Cric i que fa 20 anys va fundar l'ONG Pallassos sense Fronteres. També visitarà el plató el grup Gossos, que acaben de llançar el nou disc, "Batecs". Natxo Tarrés en parlarà, i el grup interpretarà un tema en directe. El programa també s'ocuparà del fotògraf i poeta visual Chema Madoz, del dramaturg Wajdi Mouawad (autor del fenomen "Incendis" i de l'obra "Litoral", que ara s'estrena), i de l'escriptor i activista islandès Andri Snaer Magnason. La reportera Júlia Bertran parlarà del concepte "arquitectura responsable" amb el col·lectiu LaCol i amb l'arquitecta i activista Itziar González.

 • Ànima - 30/11/2009
  Veure vídeo

  Ànima - 30/11/2009

  Entrevistem Eduard Fernández, actor protagonista de la pel·lícula "La mosquitera". I us parlem de la Nau Ivanow, uns dels referents de l'activitat cultural de la ciutat de Barcelona, i en concret del barri de la Sagrera. L'actuació de la jornada va a càrrec del grup Amics de les Arts, un dels exponents del folk-pop català.

  Entrevistem Eduard Fernández, actor protagonista de la pel·lícula "La mosquitera". I us parlem de la Nau Ivanow, uns dels referents de l'activitat cultural de la ciutat de Barcelona, i en concret del barri de la Sagrera. L'actuació de la jornada va a càrrec del grup Amics de les Arts, un dels exponents del folk-pop català.

 • Ànima - capítol 136
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 136

  LA REVETLLA DE SANT JORDI, A "ÀNIMA".

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató aq
  uest dilluns, 22 d'abril, vigília del dia de Sant Jordi, tres dels escriptors premiats de l'any que alhora són tres periodistes literaris que coneixen bé els secrets del dia del llibre. Són Sílvia Soler (Premi Ramon Llull per "L'estiu que comença"), David Cirici (Premi Edebé infantil per "Molsa") i Ada Castells (Premi Unnim Sant Joan per "Pura sang").

  Per posar música a aquesta festa major de la cultura que és Sant Jordi, comptem a plató amb l'actuació dels Always Drinking Marching Band.

  La Júlia Bertran ens presenta les altres vides culturalment inquietes de dos professionals de la ràdio com Edi Pou ("El matí de Catalunya Ràdio") i Òscar Andreu ("La competència", de RAC1).

  Aquesta setmana també ens ocupem del Festival de Cinema d'Autor i del Congrés Internacional de Filmoteques, que se celebra a Barcelona.

  I el nostre col·laborador Antonio Baños parlarà de Salvador Dalí amb motiu de la gran exposició que s'obre al Museu Reina Sofía de Madrid.

  LA REVETLLA DE SANT JORDI, A "ÀNIMA". El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató aquest dilluns, 22 d'abril, vigília del dia de Sant Jordi, tres dels escriptors premiats de l'any que alhora són tres periodistes literaris que coneixen bé els secrets del dia del llibre. Són Sílvia Soler (Premi Ramon Llull per "L'estiu que comença"), David Cirici (Premi Edebé infantil per "Molsa") i Ada Castells (Premi Unnim Sant Joan per "Pura sang"). Per posar música a aquesta festa major de la cultura que és Sant Jordi, comptem a plató amb l'actuació dels Always Drinking Marching Band. La Júlia Bertran ens presenta les altres vides culturalment inquietes de dos professionals de la ràdio com Edi Pou ("El matí de Catalunya Ràdio") i Òscar Andreu ("La competència", de RAC1). Aquesta setmana també ens ocupem del Festival de Cinema d'Autor i del Congrés Internacional de Filmoteques, que se celebra a Barcelona. I el nostre col·laborador Antonio Baños parlarà de Salvador Dalí amb motiu de la gran exposició que s'obre al Museu Reina Sofía de Madrid.

 • Ànima - 26/11/2009
  Veure vídeo

  Ànima - 26/11/2009

  L'editor de moda més influent del moment, Scott Shuman, visita l'"Ànima". A més, estrena de "Looking for Eric", de Ken Loach. Maria Coma serà l'encarregada de l'actuació del magazín, on presentarà el seu nou disc, "Linòleum".

  L'editor de moda més influent del moment, Scott Shuman, visita l'"Ànima". A més, estrena de "Looking for Eric", de Ken Loach. Maria Coma serà l'encarregada de l'actuació del magazín, on presentarà el seu nou disc, "Linòleum".

 • Ànima - capítol 135
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 135

  XURIGUERA & FAIXEDAS I EL NOU DISC DE MANEL, A "ÀNIMA".

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Punt
  í, rep a plató dilluns, 15 d'abril, els humoristes Xuriguera & Faixedas, pocs dies abans que participin al festival Còmic de Figueres. Els excomponents de Teatre de Guerrilla, col·laboradors diaris de "La tribu de Catalunya Ràdio", fa mesos que passegen per Catalunya l'espectacle "Live".

  Aquesta setmana també hem estat amb el grup Manel, que ens parlen del seu nou disc, que dimarts 16 surt a la venda, "Atletes, baixin de l'escenari". En l'àmbit musical, també ens acompanya a plató la cantant Maïa Vidal.

  El reporter Jofre Font ha vist al teatre la trilogia del dramaturg Esteve Soler -"Contra l'amor", "Contra el progrés" i "Contra la democràcia",- i ens explicarà les raons del seu èxit internacional.

  Amb Júlia Bertran coneixerem el programa "En residència", que fa conviure artistes de renom amb alumnes d'institut, i també visitarem l'exposició del MNAC centrada en l'obra "La batalla de Tetuan", de Marià Fortuny.

  I aquesta setmana veiem l'ànima del compositor de bandes sonores Xavi Capellas.

  XURIGUERA & FAIXEDAS I EL NOU DISC DE MANEL, A "ÀNIMA". El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns, 15 d'abril, els humoristes Xuriguera & Faixedas, pocs dies abans que participin al festival Còmic de Figueres. Els excomponents de Teatre de Guerrilla, col·laboradors diaris de "La tribu de Catalunya Ràdio", fa mesos que passegen per Catalunya l'espectacle "Live". Aquesta setmana també hem estat amb el grup Manel, que ens parlen del seu nou disc, que dimarts 16 surt a la venda, "Atletes, baixin de l'escenari". En l'àmbit musical, també ens acompanya a plató la cantant Maïa Vidal. El reporter Jofre Font ha vist al teatre la trilogia del dramaturg Esteve Soler -"Contra l'amor", "Contra el progrés" i "Contra la democràcia",- i ens explicarà les raons del seu èxit internacional. Amb Júlia Bertran coneixerem el programa "En residència", que fa conviure artistes de renom amb alumnes d'institut, i també visitarem l'exposició del MNAC centrada en l'obra "La batalla de Tetuan", de Marià Fortuny. I aquesta setmana veiem l'ànima del compositor de bandes sonores Xavi Capellas.

 • Ànima - 25/11/2009
  Veure vídeo

  Ànima - 25/11/2009

  Entrevistem el pallasso Tortell Poltrona i el seu fill, Blai Mateu. Veurem l'obra d'Hèctor Parra, una òpera de nova generació al Teatre del Liceu. Ruper Ordorika posarà el toc musical al programa i presentarà el seu nou disc "Haizea Garizumakoa".

  Entrevistem el pallasso Tortell Poltrona i el seu fill, Blai Mateu. Veurem l'obra d'Hèctor Parra, una òpera de nova generació al Teatre del Liceu. Ruper Ordorika posarà el toc musical al programa i presentarà el seu nou disc "Haizea Garizumakoa".

 • Ànima - capítol 134
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 134

  MARCOS ORDÓÑEZ I JOSEP MARIA FONALLERAS, A "ÀNIMA"

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, re
  p a plató, dilluns 8 d'abril, l'escriptor Josep Maria Fonalleras, autor de la novel.la "Climent", i també l'escriptor i crític teatral Marcos Ordóñez, autor del llibre de memòries "Un jardín abandonado por los pájaros".

  En l'àmbit teatral ens hem trobat amb l'actor Jordi Bosch, que ha viscut una temporada de feina intensíssima que ara remata amb l'estrena d'"Els feréstecs" al Teatre Lliure.

  I en el capítol musical, repassem els 10 anys de trajectòria del músic i productor Raül Fernández, "Refree". També ens acompanya a plató el cantant empordanès Joanjo Bosk, que defensa un disc titulat "Cançó per Elna", basat en la història commovedora de la Maternitat d'Elna.

  També ens ocupem del Saló del Còmic de Barcelona i de la generació d'artistes menors de 30 anys que han crescut sota el paraigua del concurs que impulsa la històrica Sala Parés, del carrer Petritxol de Barcelona.

  I aquesta setmana veurem el retrat de l'ànima de l'escultor Carles Piera Claramunt.

  MARCOS ORDÓÑEZ I JOSEP MARIA FONALLERAS, A "ÀNIMA" El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató, dilluns 8 d'abril, l'escriptor Josep Maria Fonalleras, autor de la novel.la "Climent", i també l'escriptor i crític teatral Marcos Ordóñez, autor del llibre de memòries "Un jardín abandonado por los pájaros". En l'àmbit teatral ens hem trobat amb l'actor Jordi Bosch, que ha viscut una temporada de feina intensíssima que ara remata amb l'estrena d'"Els feréstecs" al Teatre Lliure. I en el capítol musical, repassem els 10 anys de trajectòria del músic i productor Raül Fernández, "Refree". També ens acompanya a plató el cantant empordanès Joanjo Bosk, que defensa un disc titulat "Cançó per Elna", basat en la història commovedora de la Maternitat d'Elna. També ens ocupem del Saló del Còmic de Barcelona i de la generació d'artistes menors de 30 anys que han crescut sota el paraigua del concurs que impulsa la històrica Sala Parés, del carrer Petritxol de Barcelona. I aquesta setmana veurem el retrat de l'ànima de l'escultor Carles Piera Claramunt.

 • Ànima - 24/11/2009
  Veure vídeo

  Ànima - 24/11/2009

  Veiem l'estrena de "The Bukoswski Project", amb Ute Lemper i Mario Gas, al Temporada Alta de Girona. A més, tindrem l'actuació d'Alí Jorge Arango, guanyador del concurs "El primer Palau" 2009.

  Veiem l'estrena de "The Bukoswski Project", amb Ute Lemper i Mario Gas, al Temporada Alta de Girona. A més, tindrem l'actuació d'Alí Jorge Arango, guanyador del concurs "El primer Palau" 2009.

 • Ànima - capítol 133
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 133

  Rebem a plató les actrius Mercè Martínez i Muntsa Rius, protagonistes de "T'estimo, ets perfecte... ja et canviaré!". També hi serà Elisenda Roca, directora d'aquesta comèdia musical que aquests dies es representa a Barcelona.
  També ens ocupem del muntatge "Una història catalana", que es representa al TNC. El reporter Jofre Font ha volgut preguntar-se, amb analistes com Xavier Graset, Núria Ribó o Bernat Dedéu, quin tipus de país dibuixa l'obra que firma el dramaturg Jordi Casanovas.
  El programa aborda la feina d'arquitectes paisatgistes i la commemoració dels 125 anys de la "marca" National Geographic, que ens ha ajudat a mirar el món.
  Visita el plató el grup La Brigada, que acaba de publicar el disc "Incerta glòria". Parlaran del desè i últim festival Faraday, que se celebrarà aquest estiu.
  I aquesta setmana, el retrat de l'ànima és el de l'escultor Carles Piera Claramunt.

  Rebem a plató les actrius Mercè Martínez i Muntsa Rius, protagonistes de "T'estimo, ets perfecte... ja et canviaré!". També hi serà Elisenda Roca, directora d'aquesta comèdia musical que aquests dies es representa a Barcelona. També ens ocupem del muntatge "Una història catalana", que es representa al TNC. El reporter Jofre Font ha volgut preguntar-se, amb analistes com Xavier Graset, Núria Ribó o Bernat Dedéu, quin tipus de país dibuixa l'obra que firma el dramaturg Jordi Casanovas. El programa aborda la feina d'arquitectes paisatgistes i la commemoració dels 125 anys de la "marca" National Geographic, que ens ha ajudat a mirar el món. Visita el plató el grup La Brigada, que acaba de publicar el disc "Incerta glòria". Parlaran del desè i últim festival Faraday, que se celebrarà aquest estiu. I aquesta setmana, el retrat de l'ànima és el de l'escultor Carles Piera Claramunt.

 • Ànima - 23/11/2009
  Veure vídeo

  Ànima - 23/11/2009

  Entrevista a Antonia San Juan."Tú eliges" és el primer llargmetratge de l'actriu, que continua amb la seva faceta com a directora després dels èxits obtinguts amb els seus curtmetratges. A més, tindrem l'actuació del grup de jazz Carles Benavent Quartet.

  Entrevista a Antonia San Juan."Tú eliges" és el primer llargmetratge de l'actriu, que continua amb la seva faceta com a directora després dels èxits obtinguts amb els seus curtmetratges. A més, tindrem l'actuació del grup de jazz Carles Benavent Quartet.

 • Ànima - capítol 132
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 132

  Rebem a plató l'actor Àlex Casanovas, que estrena la funció "Bona gent", dirigida per l'argentí Daniel Veronese.
  També ens acompanya el cantant Kiko Veneno, que publica nou disc, "Sensación térmica", produït pel català Raül Fernández, "Refree".
  Altres arguments del programa són la música de Franco Battiato, i altres coetanis del cantant italià, i també la literatura d'un autor mort fa 70 anys però que continua despertant passions: l'escriptor Stefan Zweig.
  I amb la reportera Júlia Bertran descobrim diferents espais polivalents que tenen més d'una vida i que permeten un flux divers de públics i idees molt enriquidor.
  I aquesta setmana veiem el retrat de l'ànima del poeta i músic Eduard Escoffet.

  Rebem a plató l'actor Àlex Casanovas, que estrena la funció "Bona gent", dirigida per l'argentí Daniel Veronese. També ens acompanya el cantant Kiko Veneno, que publica nou disc, "Sensación térmica", produït pel català Raül Fernández, "Refree". Altres arguments del programa són la música de Franco Battiato, i altres coetanis del cantant italià, i també la literatura d'un autor mort fa 70 anys però que continua despertant passions: l'escriptor Stefan Zweig. I amb la reportera Júlia Bertran descobrim diferents espais polivalents que tenen més d'una vida i que permeten un flux divers de públics i idees molt enriquidor. I aquesta setmana veiem el retrat de l'ànima del poeta i músic Eduard Escoffet.

 • Ànima - 19/11/2009
  Veure vídeo

  Ànima - 19/11/2009

  Connectem en directe amb el concert de Soulsavers & Mark Lannegan a la Sala Razzmatazz. Parlem del nou disc tribut a la mítica banda gironina Umpah-pah. Bunbury, Carlos Ann i Mariona Aupí, Iván Ferreiro, Amaral, etc. són alguns dels artistes que participen en aquest disc. L'actuació de la jornada va a càrrec del grup Plouen Catximbes, un dels autors del disc homenatge a Umpa-pah.

  Connectem en directe amb el concert de Soulsavers & Mark Lannegan a la Sala Razzmatazz. Parlem del nou disc tribut a la mítica banda gironina Umpah-pah. Bunbury, Carlos Ann i Mariona Aupí, Iván Ferreiro, Amaral, etc. són alguns dels artistes que participen en aquest disc. L'actuació de la jornada va a càrrec del grup Plouen Catximbes, un dels autors del disc homenatge a Umpa-pah.

 • Ànima - capítol 131
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 131

  MÀRIUS SERRA I FRANCESC GARRIGA, A "ÀNIMA".

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a pla
  tó dilluns, 11 de març, els escriptors Màrius Serra i Francesc Garriga, últims premis Sant Jordi de novel·la i Carles Riba de poesia amb els llibres "Plans de futur" i "Tornar és lluny", respectivament.

  Altres protagonistes del programa són el grup Fangoria, que acaba de publicar un àlbum amb 4 CD, i també el cantant Justin Bieber i tot un seguit de fenòmens musicals adolescents. A plató tenim l'actuació de la joveníssima banda The free fall band.

  I amb la reportera Júlia Bertran visitem un munt d'exposicions de fotografia que s'exhibeixen en diferents espais de forma simultània (CaixaForum, Arts Santa Mònica, Foto Colectània, Palau Solterra, Palau Robert, La Virreina-Centre de la Imatge, Macba, etc.).

  I aquesta setmana veiem el retrat de l'ànima del pintor Rai Escalé.

  "Ànima" és un programa presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Josep Maria Serra i el productor, Carles Blanco.

  MÀRIUS SERRA I FRANCESC GARRIGA, A "ÀNIMA". El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns, 11 de març, els escriptors Màrius Serra i Francesc Garriga, últims premis Sant Jordi de novel·la i Carles Riba de poesia amb els llibres "Plans de futur" i "Tornar és lluny", respectivament. Altres protagonistes del programa són el grup Fangoria, que acaba de publicar un àlbum amb 4 CD, i també el cantant Justin Bieber i tot un seguit de fenòmens musicals adolescents. A plató tenim l'actuació de la joveníssima banda The free fall band. I amb la reportera Júlia Bertran visitem un munt d'exposicions de fotografia que s'exhibeixen en diferents espais de forma simultània (CaixaForum, Arts Santa Mònica, Foto Colectània, Palau Solterra, Palau Robert, La Virreina-Centre de la Imatge, Macba, etc.). I aquesta setmana veiem el retrat de l'ànima del pintor Rai Escalé. "Ànima" és un programa presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Josep Maria Serra i el productor, Carles Blanco.

 • Ànima - capítol 130
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 130

  Rebem a plató la cantant Beth Rodergas i el músic Guille Milkyway, que han coincidit a l'espectacle infantil "La dona vinguda del futur". Aprofitant la seva visita, la reportera Júlia Bertran s'ha endut l'escenògraf Sebastià Brosa als magatzems d'escenografia i attrezzo del TNC. Sabrem què passa amb un decorat teatral quan baixa el teló de l'última representació.
  En l'àmbit teatral, també coneixerem de prop l'actor Pablo Derqui, protagonista del muntatge "Roberto Zucco", que ha dirigit Julio Manrique.
  Ens ocupem del nou -i esperat- disc de David Bowie, "The next day", i de la nova -i esperada- comèdia de Pedro Almodóvar, "Los amantes pasajeros". Dies abans de la seva estrena, Antonio Baños l'ha pogut veure.
  Coincidint amb les funcions del monòleg de Lluïsa Mallol, "La signatura 400", hem passat tot un dia en una biblioteca per certificar el seu paper d'autèntic focus cultural més enllà del préstec i lectura de llibres.
  I també visitem l'exposició que reivindica la figura de Modest Cuixart al Museu d'Art de Girona.

  Rebem a plató la cantant Beth Rodergas i el músic Guille Milkyway, que han coincidit a l'espectacle infantil "La dona vinguda del futur". Aprofitant la seva visita, la reportera Júlia Bertran s'ha endut l'escenògraf Sebastià Brosa als magatzems d'escenografia i attrezzo del TNC. Sabrem què passa amb un decorat teatral quan baixa el teló de l'última representació. En l'àmbit teatral, també coneixerem de prop l'actor Pablo Derqui, protagonista del muntatge "Roberto Zucco", que ha dirigit Julio Manrique. Ens ocupem del nou -i esperat- disc de David Bowie, "The next day", i de la nova -i esperada- comèdia de Pedro Almodóvar, "Los amantes pasajeros". Dies abans de la seva estrena, Antonio Baños l'ha pogut veure. Coincidint amb les funcions del monòleg de Lluïsa Mallol, "La signatura 400", hem passat tot un dia en una biblioteca per certificar el seu paper d'autèntic focus cultural més enllà del préstec i lectura de llibres. I també visitem l'exposició que reivindica la figura de Modest Cuixart al Museu d'Art de Girona.

 • Ànima - 17/11/2009
  Veure vídeo

  Ànima - 17/11/2009

  Entrevistem el director Sergi Belbel i l'actriu Anna Lizaran, que ens presenten la nova aposta del Teatre Nacional: "El ball", d'Irène Némirovsky. Oferim un reportatge sobre els mil dies del Kursaal, de Manresa, i parlem també d'Ebent, trobada internacional de fets performàtics. L'actuació de la jornada va a càrrec de Le Petit Ramon.

  Entrevistem el director Sergi Belbel i l'actriu Anna Lizaran, que ens presenten la nova aposta del Teatre Nacional: "El ball", d'Irène Némirovsky. Oferim un reportatge sobre els mil dies del Kursaal, de Manresa, i parlem també d'Ebent, trobada internacional de fets performàtics. L'actuació de la jornada va a càrrec de Le Petit Ramon.

Anar al contingut