• Ànima - capítol 155
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 155

  Entrevistem la cantant Martirio i el seu fill guitarrista, Raúl Rodríguez. Els dos artistes presenten al Festival de Jazz de Barcelona el disc que han fet conjuntament com a homenatge a Chavela Vargas, amb qui van compartir els dos últims concerts que la cantant mexicana va fer en vida a Ciutat de Mèxic i a Madrid.
  La reportera Júlia Bertran parla de "Matx de pallassos", un espectacle inclòs al festival Temporada Alta de Girona i que ens ha permès disseccionar una professió que no només s'ocupa de divertir els nens i que, a poc a poc, es trasllada de la pista de circ a l'escenari teatral.
  En l'àmbit musical, aquesta setmana farem parada a Lleida amb la segona edició del Live Sessions Day, un festival que promou artistes emergents nacionals i internacionals en diferents espais de la ciutat i que està rebent la visita dels programadors d'alguns dels festivals europeus més destacats. Coincidint amb aquesta cita, un reportatge del periodista Jordi Turtós fa un repàs a l'escena musical de les terres de Ponent.

  Entrevistem la cantant Martirio i el seu fill guitarrista, Raúl Rodríguez. Els dos artistes presenten al Festival de Jazz de Barcelona el disc que han fet conjuntament com a homenatge a Chavela Vargas, amb qui van compartir els dos últims concerts que la cantant mexicana va fer en vida a Ciutat de Mèxic i a Madrid. La reportera Júlia Bertran parla de "Matx de pallassos", un espectacle inclòs al festival Temporada Alta de Girona i que ens ha permès disseccionar una professió que no només s'ocupa de divertir els nens i que, a poc a poc, es trasllada de la pista de circ a l'escenari teatral. En l'àmbit musical, aquesta setmana farem parada a Lleida amb la segona edició del Live Sessions Day, un festival que promou artistes emergents nacionals i internacionals en diferents espais de la ciutat i que està rebent la visita dels programadors d'alguns dels festivals europeus més destacats. Coincidint amb aquesta cita, un reportatge del periodista Jordi Turtós fa un repàs a l'escena musical de les terres de Ponent.

 • Ànima - capítol 154
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 154

  Entrevistem el director de teatre Àlex Rigola, que torna al Teatre Lliure per estrenar l'obra "El policía de las ratas", adaptació d'un dels contes de l'escriptor xilè Roberto Bolaño, a qui Rigola coneix bé després d'haver muntat un espectacle monumental sobre l'obra "2666".
  La reportera Júlia Bertran ens porta a veure "I love TV", una comèdia sobre la televisió que firmen alguns dels dramaturgs que han sorgit de la factoria de la Sala Flyhard o que hi han estrenat textos seus, com ara Jordi Galceran. Ell és un altre dels protagonistes del programa, perquè, amb l'èxit d'"El crèdit", es consolida com un dels nostres autors més taquillers. Hem estat amb ell en un dels cursos que fa a l'escola de L'Obrador de la Sala Beckett.
  I en l'àmbit musical, hem tingut el privilegi d'entrevistar, amb un piano al davant, Chucho Valdés, fill del també pianista cubà Bebo Valdés i una de les estrelles del Festival de Jazz de Barcelona.

  Entrevistem el director de teatre Àlex Rigola, que torna al Teatre Lliure per estrenar l'obra "El policía de las ratas", adaptació d'un dels contes de l'escriptor xilè Roberto Bolaño, a qui Rigola coneix bé després d'haver muntat un espectacle monumental sobre l'obra "2666". La reportera Júlia Bertran ens porta a veure "I love TV", una comèdia sobre la televisió que firmen alguns dels dramaturgs que han sorgit de la factoria de la Sala Flyhard o que hi han estrenat textos seus, com ara Jordi Galceran. Ell és un altre dels protagonistes del programa, perquè, amb l'èxit d'"El crèdit", es consolida com un dels nostres autors més taquillers. Hem estat amb ell en un dels cursos que fa a l'escola de L'Obrador de la Sala Beckett. I en l'àmbit musical, hem tingut el privilegi d'entrevistar, amb un piano al davant, Chucho Valdés, fill del també pianista cubà Bebo Valdés i una de les estrelles del Festival de Jazz de Barcelona.

 • Ànima - capítol 153
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 153

  El programa "Ànima" d'aquest dilluns, 21 d'octubre, que presenta i dirigeix Toni Puntí, ha entrevistat el director de teatre i dramaturg Jordi Casanovas, ànima de la Sala Flyhard i artífex de la reivindicació de tota una nova generació de nous dramaturgs (Cristina Clemente, Marta Buchaca, Guillem Clua, Marc Crehuet...).

  Entre els seus projectes en marxa, Casanovas és coautor i codirector de l'obra "La revolució no serà tuitejada", actualment en cartell al Teatre Lliure. Aprofitant aquest espectacle, la reportera Júlia Bertran ha volgut desvirtualitzar alguns usuaris de Twitter que difonen continguts culturals a la xarxa.

  El reporter Jofre Font ens redescobreix "Sonrisas y lágrimas", l'obra que fa més de 40 anys que emociona espectadors de mig món i que ara es presenta com a musical de gran format al Teatre Tívoli de Barcelona. Ens hem preguntat en un reportatge què té aquesta història ensucrada perquè agradi tant.

  Aquesta setmana també veurem "música amb els ulls" i desgranarem la programació de l'onzena edició del festival In-èdit de documentals musicals. Música i històries de músics a la gran pantalla.

  El programa "Ànima" d'aquest dilluns, 21 d'octubre, que presenta i dirigeix Toni Puntí, ha entrevistat el director de teatre i dramaturg Jordi Casanovas, ànima de la Sala Flyhard i artífex de la reivindicació de tota una nova generació de nous dramaturgs (Cristina Clemente, Marta Buchaca, Guillem Clua, Marc Crehuet...). Entre els seus projectes en marxa, Casanovas és coautor i codirector de l'obra "La revolució no serà tuitejada", actualment en cartell al Teatre Lliure. Aprofitant aquest espectacle, la reportera Júlia Bertran ha volgut desvirtualitzar alguns usuaris de Twitter que difonen continguts culturals a la xarxa. El reporter Jofre Font ens redescobreix "Sonrisas y lágrimas", l'obra que fa més de 40 anys que emociona espectadors de mig món i que ara es presenta com a musical de gran format al Teatre Tívoli de Barcelona. Ens hem preguntat en un reportatge què té aquesta història ensucrada perquè agradi tant. Aquesta setmana també veurem "música amb els ulls" i desgranarem la programació de l'onzena edició del festival In-èdit de documentals musicals. Música i històries de músics a la gran pantalla.

 • Ànima - capítol 152
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 152

  El programa "Ànima" d'aquest dilluns, 14 d'octubre, que presenta i dirigeix Toni Puntí, ha seguit pas a pas un dels projectes més engrescadors del festival Temporada Alta de Girona. Es diu "Primera plana" i ha aconseguit idear, escriure, assajar i representar, en només 24 hores, quatre peces teatrals centrades en notícies de l'actualitat. En aquest període, també s'ha fet un càsting de 16 actors seleccionats entre un centenar de candidats.

  El reporter Jofre Font ens explica, des de dins i des de fora de l'escenari, l'espectacle de cabaret "The hole", que ha triomfat a Madrid i que ara prova fortuna al Teatre Coliseum de Barcelona amb La Terremoto de Alcorcón fent d'amfitriona.

  Aquesta setmana ens hem tancat a les sales d'assaig dels joves ballarins i coreògrafs que participen en la segona edició del Festival Sâlmon, consagrat a la dansa més emergent.

  I l'"Ànima" d'avui també fa una incursió a la programació del Festival de Jazz de Barcelona amb la participació del crític de jazz i director del programa "Sputnik", Roger Roca.

  El programa "Ànima" d'aquest dilluns, 14 d'octubre, que presenta i dirigeix Toni Puntí, ha seguit pas a pas un dels projectes més engrescadors del festival Temporada Alta de Girona. Es diu "Primera plana" i ha aconseguit idear, escriure, assajar i representar, en només 24 hores, quatre peces teatrals centrades en notícies de l'actualitat. En aquest període, també s'ha fet un càsting de 16 actors seleccionats entre un centenar de candidats. El reporter Jofre Font ens explica, des de dins i des de fora de l'escenari, l'espectacle de cabaret "The hole", que ha triomfat a Madrid i que ara prova fortuna al Teatre Coliseum de Barcelona amb La Terremoto de Alcorcón fent d'amfitriona. Aquesta setmana ens hem tancat a les sales d'assaig dels joves ballarins i coreògrafs que participen en la segona edició del Festival Sâlmon, consagrat a la dansa més emergent. I l'"Ànima" d'avui també fa una incursió a la programació del Festival de Jazz de Barcelona amb la participació del crític de jazz i director del programa "Sputnik", Roger Roca.

 • Ànima - capítol 151
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 151

  Entrevistem el director Joan Ollé, que reestrena el seu espectacle/homenatge a la capital catalana, "À la ville de... Barcelona", i prepara muntatges com "Doña Rosita la soltera", de Federico García Lorca, que estrenarà al TNC.
  Aquesta setmana també parlem de dansa i obrim la nova temporada del Mercat de les Flors de Barcelona, un espai consagrat a les arts del moviment.
  En l'àmbit escènic, també hem estat amb una de les companyies que fa més temps -10 anys- que té presència continuada a la cartellera, "Planeta Impro", un col·lectiu que treballa amb un registre -la improvisació teatral- que té regles pròpies.
  Un reportatge de Jordi Turtós parla de músics que toquen amb músics, d'aquells instrumentistes a qui molts solistes mai no volen renunciar i que formen part indissoluble dels seus projectes.
  Les presentacions de Toni Puntí, al programa d'avui, estan gravades a la Fundació Tàpies de Barcelona.

  Entrevistem el director Joan Ollé, que reestrena el seu espectacle/homenatge a la capital catalana, "À la ville de... Barcelona", i prepara muntatges com "Doña Rosita la soltera", de Federico García Lorca, que estrenarà al TNC. Aquesta setmana també parlem de dansa i obrim la nova temporada del Mercat de les Flors de Barcelona, un espai consagrat a les arts del moviment. En l'àmbit escènic, també hem estat amb una de les companyies que fa més temps -10 anys- que té presència continuada a la cartellera, "Planeta Impro", un col·lectiu que treballa amb un registre -la improvisació teatral- que té regles pròpies. Un reportatge de Jordi Turtós parla de músics que toquen amb músics, d'aquells instrumentistes a qui molts solistes mai no volen renunciar i que formen part indissoluble dels seus projectes. Les presentacions de Toni Puntí, al programa d'avui, estan gravades a la Fundació Tàpies de Barcelona.

 • Ànima - capítol 150
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 150

  TEMPORADA ALTA, A "ÀNIMA"

  El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, visita aquest dilluns, 30 de setembre, la ciutat de Gi
  rona com a epicentre del festival Temporada Alta, un aparador del bo i millor de les arts escèniques amb una forta presència internacional. Toni Puntí entrevista el director del festival, Salvador Sunyer.

  Un altre focus d'interès el situem a Terrassa, que celebra una edició més del Festival TNT de noves tendències escèniques. I, en l'àmbit teatral, aquesta setmana també hem entrat als camerinos de la nova, i jove, Kompanyia (així, escrit amb "k") del Teatre Lliure.

  I en el capítol musical, ens acostem a l'escena soul catalana i celebrem una edició més del festival Petits Camaleons de Sant Cugat del Vallès, dirigit al públic infantil.

  TEMPORADA ALTA, A "ÀNIMA" El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, visita aquest dilluns, 30 de setembre, la ciutat de Girona com a epicentre del festival Temporada Alta, un aparador del bo i millor de les arts escèniques amb una forta presència internacional. Toni Puntí entrevista el director del festival, Salvador Sunyer. Un altre focus d'interès el situem a Terrassa, que celebra una edició més del Festival TNT de noves tendències escèniques. I, en l'àmbit teatral, aquesta setmana també hem entrat als camerinos de la nova, i jove, Kompanyia (així, escrit amb "k") del Teatre Lliure. I en el capítol musical, ens acostem a l'escena soul catalana i celebrem una edició més del festival Petits Camaleons de Sant Cugat del Vallès, dirigit al públic infantil.

 • Ànima - capítol 149
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 149

  Aquest dilluns, 23 de setembre, el presentador i director d'"Ànima" (33), Toni Puntí, entrevista Sílvia Pérez Cruz dies abans que la cantant participi -conjuntament amb Serrat, Noa, Barbara Hendricks i Miguel Poveda- en el concert per a la investigació de l'Alzheimer que organitza la Fundació Pasqual Maragall.

  En l'àmbit musical, també ens acostem a la figura de Paco Ibáñez. El cantant se'ns mostrarà més proper que mai en un concert únic programat en la distància curta, a la sala Jamboree de Barcelona, acompanyat de tres músics de primer nivell, Gorka Benítez, Mario Mas i Horacio Fumero.

  Aquesta setmana, la reportera Júlia Bertran actualitza el mapa de la música en directe posant l'accent en els bars que també funcionen com a espais per fer-hi concerts.

  I el reporter Jofre Font aprofita les Festes de la Mercè de Barcelona per radiografiar el panorama del nou circ català. El reportatge descobreix joves companyies que estan donant nou impuls en un llenguatge que combina força, risc, destresa i humor.

  Aquest dilluns, 23 de setembre, el presentador i director d'"Ànima" (33), Toni Puntí, entrevista Sílvia Pérez Cruz dies abans que la cantant participi -conjuntament amb Serrat, Noa, Barbara Hendricks i Miguel Poveda- en el concert per a la investigació de l'Alzheimer que organitza la Fundació Pasqual Maragall. En l'àmbit musical, també ens acostem a la figura de Paco Ibáñez. El cantant se'ns mostrarà més proper que mai en un concert únic programat en la distància curta, a la sala Jamboree de Barcelona, acompanyat de tres músics de primer nivell, Gorka Benítez, Mario Mas i Horacio Fumero. Aquesta setmana, la reportera Júlia Bertran actualitza el mapa de la música en directe posant l'accent en els bars que també funcionen com a espais per fer-hi concerts. I el reporter Jofre Font aprofita les Festes de la Mercè de Barcelona per radiografiar el panorama del nou circ català. El reportatge descobreix joves companyies que estan donant nou impuls en un llenguatge que combina força, risc, destresa i humor.

 • Ànima - capítol 148
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 148

  XAVIER ALBERTÍ I JUAN DIEGO BOTTO, A "ÀNIMA"

  El programa "Ànima" entra al Teatre Nacional de Catalunya el dilluns 16 de setembre per entr
  evistar el nou director artístic, Xavier Albertí, i desgranar amb ell la programació del TNC, que proposa autors tan diversos com Harold Pinter, Tennesee Williams, Espriu, Lorca, Serafí Pitarra o el jove Josep Maria Miró.

  Aquesta setmana també hem estat amb l'actor Juan Diego Botto, que estrena al Teatre Lliure "Un trozo invisible de este mundo", un text que ell mateix ha escrit i que aborda qüestions com l'exili i la immigració.

  En l'àmbit teatral, la reportera Júlia Bertran ens descobreix quines són les claus que han convertit una historia d'amor gai -"Smiley", que firma Guillem Clua- en un fenomen de la cartellera.

  I el programa també ha anat al Mercat de Música Viva de Vic, que celebra 25 anys amb un concert que reuneix tres generacions de la música catalana. El reporter Jofre Font ha passat les hores prèvies al concert amb Jaume Sisa, Quimi Portet i el mallorquí Joan Miquel Oliver, tres músics amb un univers molt personal.

  "Ànima" és un magazín d'arts escèniques presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Àngel Leiro, i el productor, Carles Blanco. S'emet al 33 els dilluns a partir de les 23.00.

  XAVIER ALBERTÍ I JUAN DIEGO BOTTO, A "ÀNIMA" El programa "Ànima" entra al Teatre Nacional de Catalunya el dilluns 16 de setembre per entrevistar el nou director artístic, Xavier Albertí, i desgranar amb ell la programació del TNC, que proposa autors tan diversos com Harold Pinter, Tennesee Williams, Espriu, Lorca, Serafí Pitarra o el jove Josep Maria Miró. Aquesta setmana també hem estat amb l'actor Juan Diego Botto, que estrena al Teatre Lliure "Un trozo invisible de este mundo", un text que ell mateix ha escrit i que aborda qüestions com l'exili i la immigració. En l'àmbit teatral, la reportera Júlia Bertran ens descobreix quines són les claus que han convertit una historia d'amor gai -"Smiley", que firma Guillem Clua- en un fenomen de la cartellera. I el programa també ha anat al Mercat de Música Viva de Vic, que celebra 25 anys amb un concert que reuneix tres generacions de la música catalana. El reporter Jofre Font ha passat les hores prèvies al concert amb Jaume Sisa, Quimi Portet i el mallorquí Joan Miquel Oliver, tres músics amb un univers molt personal. "Ànima" és un magazín d'arts escèniques presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Àngel Leiro, i el productor, Carles Blanco. S'emet al 33 els dilluns a partir de les 23.00.

 • Ànima - capítol 147
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 147

  El programa parla de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega i entrevista el ballarí i coreògraf Toni Mira, director de l'espectacle inaugural d'aquesta cita imperdible amb les arts escèniques.
  A través d'un reportatge de Jofre Font també ens preparem per al Mercat de Música Viva de Vic, on diverses bandes catalanes, com Els Pets o La Iaia, presentaran els seus nous discos.
  Aquesta setmana també hem estat amb un dels artistes més singulars del nostre panorama musical, Víctor Bocanegra.

  El programa parla de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega i entrevista el ballarí i coreògraf Toni Mira, director de l'espectacle inaugural d'aquesta cita imperdible amb les arts escèniques. A través d'un reportatge de Jofre Font també ens preparem per al Mercat de Música Viva de Vic, on diverses bandes catalanes, com Els Pets o La Iaia, presentaran els seus nous discos. Aquesta setmana també hem estat amb un dels artistes més singulars del nostre panorama musical, Víctor Bocanegra.

 • Ànima - capítol 146
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 146

  PACO MIR, CONCHA BUIKA I DELTEBRE DANSA, A L'ÚLTIM "ÀNIMA" DE LA TEMPORADA

  El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entre
  vista aquest dilluns, 8 de juliol, en l'última emissió d'aquesta temporada, l'actor de Tricicle Paco Mir. Acaba de dirigir la comèdia "La banqueta", que coprotagonitzen Pep Ferrer i Ricard Borràs, però també ens explica detalls de "Bits", l'últim espectacle de Tricicle, i d'un projecte engrescador per a aquest Nadal.

  El reporter Jofre Font ha viscut intensament la primera setmana del Festival Grec i ens ho explica al programa. També hem entrevistat la cantant Concha Buika, que prepara una actuació a l'amfiteatre del Grec de Montjuïc amb el repertori del seu últim disc, "La noche más larga".

  La reportera Júlia Bertran ha conviscut amb els professors i ballarins de mig món que participen en el festival Deltebre Dansa, que coordina el coreògraf Roberto Olivan.

  I, com un avançament del curs que ve, també hem estat a París amb la companyia de teatre de gest Mummenschanz, que celebra 40 anys de virtuosisme visual damunt dels escenaris. Aquest setembre actuen a Barcelona.

  PACO MIR, CONCHA BUIKA I DELTEBRE DANSA, A L'ÚLTIM "ÀNIMA" DE LA TEMPORADA El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista aquest dilluns, 8 de juliol, en l'última emissió d'aquesta temporada, l'actor de Tricicle Paco Mir. Acaba de dirigir la comèdia "La banqueta", que coprotagonitzen Pep Ferrer i Ricard Borràs, però també ens explica detalls de "Bits", l'últim espectacle de Tricicle, i d'un projecte engrescador per a aquest Nadal. El reporter Jofre Font ha viscut intensament la primera setmana del Festival Grec i ens ho explica al programa. També hem entrevistat la cantant Concha Buika, que prepara una actuació a l'amfiteatre del Grec de Montjuïc amb el repertori del seu últim disc, "La noche más larga". La reportera Júlia Bertran ha conviscut amb els professors i ballarins de mig món que participen en el festival Deltebre Dansa, que coordina el coreògraf Roberto Olivan. I, com un avançament del curs que ve, també hem estat a París amb la companyia de teatre de gest Mummenschanz, que celebra 40 anys de virtuosisme visual damunt dels escenaris. Aquest setembre actuen a Barcelona.

 • Ànima - capítol 145
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 145

  El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, visita aquest dilluns, 1 de juliol, la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet, que ha presentat un disc, "Fira encesa", en què musica poemes de Bartomeu Rosselló-Pòrcel. La cantant també participa, el 10 de juliol, en el concert del centenari de Salvador Espriu que es farà a Arenys de Mar.

  El reporter Jofre Font s'ocupa del festival de teatre "Al Carrer" de Viladecans i també dels 40 anys de Comediants. I la Júlia Bertran fa parada en algun dels festivals de música més destacats del calendari d'estiu, el PopArb, el Faraday i el Cruïlla.

  Aquesta setmana també posem el focus en un projecte que, ni que sigui pel nom, ens toca de prop. És l'espectacle "L'ADN de l'ànima", una barreja de hip-hop i flamenc amb músics de primera divisió que podrem veure al Festival Grec.

  I el tancament del programa el protagonitza el Festival "Poesia i +" de la Fundació Palau de Caldes de d'Estrac, en què músics i poetes es donen la mà.

  El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, visita aquest dilluns, 1 de juliol, la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet, que ha presentat un disc, "Fira encesa", en què musica poemes de Bartomeu Rosselló-Pòrcel. La cantant també participa, el 10 de juliol, en el concert del centenari de Salvador Espriu que es farà a Arenys de Mar. El reporter Jofre Font s'ocupa del festival de teatre "Al Carrer" de Viladecans i també dels 40 anys de Comediants. I la Júlia Bertran fa parada en algun dels festivals de música més destacats del calendari d'estiu, el PopArb, el Faraday i el Cruïlla. Aquesta setmana també posem el focus en un projecte que, ni que sigui pel nom, ens toca de prop. És l'espectacle "L'ADN de l'ànima", una barreja de hip-hop i flamenc amb músics de primera divisió que podrem veure al Festival Grec. I el tancament del programa el protagonitza el Festival "Poesia i +" de la Fundació Palau de Caldes de d'Estrac, en què músics i poetes es donen la mà.

 • Ànima - capítol 144
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 144

  El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, visita aquesta setmana el director Oriol Broggi, uns dies abans que estreni a la Biblioteca de Catalunya, i amb la seva companyia, La Perla 29, l'espectacle de creació "28 i mig", basat en l'univers de Federico Fellini.

  El reporter Jofre Font ens mostra en un reportatge la vitalitat de l'escena de màgia, i la reportera Júlia Bertran viurà intensament per al programa una de les jornades del festival Sónar.

  En l'àmbit musical, també ens ocupem de la tendència d'alguns festivals de música de fer reviure velles glòries als escenaris. I el tancament del programa el protagonitza, en canvi, una nova veu, la de la cantant Esther Condal, una de les participants del festival (a)phònica de Banyoles.

  El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, visita aquesta setmana el director Oriol Broggi, uns dies abans que estreni a la Biblioteca de Catalunya, i amb la seva companyia, La Perla 29, l'espectacle de creació "28 i mig", basat en l'univers de Federico Fellini. El reporter Jofre Font ens mostra en un reportatge la vitalitat de l'escena de màgia, i la reportera Júlia Bertran viurà intensament per al programa una de les jornades del festival Sónar. En l'àmbit musical, també ens ocupem de la tendència d'alguns festivals de música de fer reviure velles glòries als escenaris. I el tancament del programa el protagonitza, en canvi, una nova veu, la de la cantant Esther Condal, una de les participants del festival (a)phònica de Banyoles.

 • Ànima - capítol 143
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 143

  FESTIVAL SÓNAR I HERMANN BONNÍN, A "ÀNIMA"

  El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, visita aquesta setmana el teatre La S
  eca-Espai Brossa de Barcelona i conversa amb el seu director, el veterà Hermann Bonnín. Ara mateix, el teatre té en cartellera el vodevil "La meva Ismènia", que ha dirigit el mateix Bonnín.
  En l'àmbit musical, els reporters Júlia Bertran i Jofre Font desgranen aquesta setmana la programació del Sónar 2013 i fan un repàs als 20 anys de festival.
  També ens aproximem al perfil del guitarrista Paco de Lucía de la mà del baixista Carles Benavent, que ha col.laborat estretament amb el guitarrista andalús.
  El tancament del programa el protagonitza el "crooner" Jerôme Lavoix, "alter ego" del bateria de jazz Xavi Maureta.

  FESTIVAL SÓNAR I HERMANN BONNÍN, A "ÀNIMA" El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, visita aquesta setmana el teatre La Seca-Espai Brossa de Barcelona i conversa amb el seu director, el veterà Hermann Bonnín. Ara mateix, el teatre té en cartellera el vodevil "La meva Ismènia", que ha dirigit el mateix Bonnín. En l'àmbit musical, els reporters Júlia Bertran i Jofre Font desgranen aquesta setmana la programació del Sónar 2013 i fan un repàs als 20 anys de festival. També ens aproximem al perfil del guitarrista Paco de Lucía de la mà del baixista Carles Benavent, que ha col.laborat estretament amb el guitarrista andalús. El tancament del programa el protagonitza el "crooner" Jerôme Lavoix, "alter ego" del bateria de jazz Xavi Maureta.

 • Ànima - capítol 142
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 142

  El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, desgrana aquesta setmana la programació del Grec amb l'ajuda del seu director artístic, el director d'escena Ramon Simó, i d'alguns dels artistes que presentaran espectacle al festival d'estiu de Barcelona.

  També ens ocupem del Festival Shakespeare que, després de moltes vicissituds, ha aconseguit mantenir-se viu al calendari cultural i que ara es farà a Barcelona després d'anteriors edicions a Santa Susanna i Mataró. I en l'àmbit teatral, també ens aturem en el fenomen creixent del microteatre, peces breus que modifiquen la relació tradicional entre els espectacles i els seu públic.

  En el capítol musical, parlem de l'únic concert de gran estadi que veurem aquesta temporada, el que el grup Muse farà el 7 de juny a l'estadi Lluís Companys de Barcelona.

  El tancament del programa el protagonitza el trompetista de jazz Raynald Colom.

  El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, desgrana aquesta setmana la programació del Grec amb l'ajuda del seu director artístic, el director d'escena Ramon Simó, i d'alguns dels artistes que presentaran espectacle al festival d'estiu de Barcelona. També ens ocupem del Festival Shakespeare que, després de moltes vicissituds, ha aconseguit mantenir-se viu al calendari cultural i que ara es farà a Barcelona després d'anteriors edicions a Santa Susanna i Mataró. I en l'àmbit teatral, també ens aturem en el fenomen creixent del microteatre, peces breus que modifiquen la relació tradicional entre els espectacles i els seu públic. En el capítol musical, parlem de l'únic concert de gran estadi que veurem aquesta temporada, el que el grup Muse farà el 7 de juny a l'estadi Lluís Companys de Barcelona. El tancament del programa el protagonitza el trompetista de jazz Raynald Colom.

 • Ànima - capítol 141
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 141

  El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista aquesta setmana el contratenor Xavier Sabata, la vigília que estreni al Palau de la Música Catalana el seu projecte "Bad guys" sobre música de Händel. Xavier Sabata, que té formació d'actor, fa deu anys que triomfa als millors temples lírics europeus gràcies a la seva virtuosa especialització vocal.

  Aquesta setmana també coneixem un nou valor: la joveníssima cantant osonenca Núria Graham, que amb 16 anys i sense cap disc publicat s'està obrint pas al circuit del pop-folk independent. I hem estat amb la banda Ja T'ho Diré, que lidera Cris Juanico i que acaba de retrobar-se després d'uns anys de silenci. Hem estat en un dels últims assajos abans de la seva reaparició a Salt.

  I amb el reporter Jofre Font ens hem preguntat si Barcelona és o no és una ciutat heavy, aprofitant el festival Sonisphere que té Iron Maiden com a cap de cartell.

  I finalment veiem un fragment de l'espectacle "Puz/zle", que el reconegut coreògraf Sidi Larbi Cherkaoui presentarà al Festival Grec de Barcelona.

  El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista aquesta setmana el contratenor Xavier Sabata, la vigília que estreni al Palau de la Música Catalana el seu projecte "Bad guys" sobre música de Händel. Xavier Sabata, que té formació d'actor, fa deu anys que triomfa als millors temples lírics europeus gràcies a la seva virtuosa especialització vocal. Aquesta setmana també coneixem un nou valor: la joveníssima cantant osonenca Núria Graham, que amb 16 anys i sense cap disc publicat s'està obrint pas al circuit del pop-folk independent. I hem estat amb la banda Ja T'ho Diré, que lidera Cris Juanico i que acaba de retrobar-se després d'uns anys de silenci. Hem estat en un dels últims assajos abans de la seva reaparició a Salt. I amb el reporter Jofre Font ens hem preguntat si Barcelona és o no és una ciutat heavy, aprofitant el festival Sonisphere que té Iron Maiden com a cap de cartell. I finalment veiem un fragment de l'espectacle "Puz/zle", que el reconegut coreògraf Sidi Larbi Cherkaoui presentarà al Festival Grec de Barcelona.

Anar al contingut