• Ànima - capítol 200
  Veure vídeo

 • Ànima - capítol 199
  Veure vídeo

 • Ànima - capítol 198
  Veure vídeo

 • Ànima - capítol 197
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 197

  Toni Puntí entrevista Lola Herrera, una de les grans dames del teatre espanyol. L'actriu estrena "En el estanque dorado" al Teatre Romea, on comparteix cartell amb Héctor Alterio.

  El reporter Jofre Font ens presenta Dei Furbi, una companyia addicta als reptes escènics que vol repetir l'èxit del seu últim espectacle, "La flauta màgica", presentant "Trilogia Mozart", que combina "Cosí fan tutte", "Don Giovanni" i "Les noces de Fígaro". Després d'estrenar al festival Temporada Alta, Dei Furbi s'instal·la aquest desembre a La Seca Espai Brossa.

  En el capítol musical hem parlat amb Omara Portuondo, figura veterana de la música internacional que visita el Festival Mil·lenni. L'edat no és un impediment per a la cantant cubana, que a 84 anys retorna als escenaris acompanyada de músics de prestigi com el pianista Roberto Fonseca, i recupera el disc amb què va debutar el 1958, "Magia negra".

  I aquesta setmana també entrevistem Pau Vallvé, un músic que no només ha tret un nou disc, sinó que també l'ha editat i fabricat ell mateix. Ha explicat a la reportera Júlia Bertran com ha estat el procés de construcció particular d'aquest àlbum.

  El tancament del programa el protagonitza St. Vincent, una proposta musical ben poc convencional que podrem veure en concert a la Sala Apolo de Barcelona.

  Toni Puntí entrevista Lola Herrera, una de les grans dames del teatre espanyol. L'actriu estrena "En el estanque dorado" al Teatre Romea, on comparteix cartell amb Héctor Alterio. El reporter Jofre Font ens presenta Dei Furbi, una companyia addicta als reptes escènics que vol repetir l'èxit del seu últim espectacle, "La flauta màgica", presentant "Trilogia Mozart", que combina "Cosí fan tutte", "Don Giovanni" i "Les noces de Fígaro". Després d'estrenar al festival Temporada Alta, Dei Furbi s'instal·la aquest desembre a La Seca Espai Brossa. En el capítol musical hem parlat amb Omara Portuondo, figura veterana de la música internacional que visita el Festival Mil·lenni. L'edat no és un impediment per a la cantant cubana, que a 84 anys retorna als escenaris acompanyada de músics de prestigi com el pianista Roberto Fonseca, i recupera el disc amb què va debutar el 1958, "Magia negra". I aquesta setmana també entrevistem Pau Vallvé, un músic que no només ha tret un nou disc, sinó que també l'ha editat i fabricat ell mateix. Ha explicat a la reportera Júlia Bertran com ha estat el procés de construcció particular d'aquest àlbum. El tancament del programa el protagonitza St. Vincent, una proposta musical ben poc convencional que podrem veure en concert a la Sala Apolo de Barcelona.

 • Ànima - capítol 196
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 196

  Crònica completa de l'estrena al Teatre Poliorama de "Polònia, el musical", un espectacle escrit per Jordi Galceran, i produït per Minoria Absoluta.

  La reportera Júlia Bertran visita el festival MIRA, que celebra la quarta edició centrant-se en espectacles visuals que tenen com a objectiu oferir experiències sensorials úniques. Una programació internacional que inclou concerts, instal·lacions, conferències i "workshops" en diversos espais de Barcelona.

  El programa ha estat a la final del concurs de maquetes Sona 9, que s'ha fet a la Sala Apolo de Barcelona amb els tres grups finalistes: Trau, Pantaleó i Manuela Kant.

  Crònica completa de l'estrena al Teatre Poliorama de "Polònia, el musical", un espectacle escrit per Jordi Galceran, i produït per Minoria Absoluta. La reportera Júlia Bertran visita el festival MIRA, que celebra la quarta edició centrant-se en espectacles visuals que tenen com a objectiu oferir experiències sensorials úniques. Una programació internacional que inclou concerts, instal·lacions, conferències i "workshops" en diversos espais de Barcelona. El programa ha estat a la final del concurs de maquetes Sona 9, que s'ha fet a la Sala Apolo de Barcelona amb els tres grups finalistes: Trau, Pantaleó i Manuela Kant.

 • Ànima - capítol 195
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 195

  Toni Puntí entrevista l'actor Lluís Homar després d'estrenar al festival Temporada Alta un exercici prodigiós: explicar "Terra Baixa" tot sol damunt de l'escenari. És un projecte personal de l'actor i director que ha dut a terme amb la complicitat de l'autor i director Pau Miró. Junts han aconseguit reduir a només quatre els dotze personatges de l'obra original d'Àngel Guimerà. Homar fa tot sol de Nuri, de Sebastià, de Marta i de Manelic. Un espectacle que compta amb una escenografia espectacular de Lluc Castells i amb música de Sílvia Pérez Cruz.

  El reporter Jofre Font ens acosta a la personalitat de Pere Faura, un dels joves ballarins i coreògrafs més prometedors i originals del món de la dansa contemporània. Format bàsicament a l'estranger, el seu últim projecte, "Sin baile no hay paraíso", és una particular història de la dansa farcida de referents pop.

  En l'àmbit escènic, també mostrem una experiència singular. La reportera del programa Júlia Bertran es va "infiltrar" en el "workshop" que va muntar la companyia Les Antonietes per clausurar el Festival Shakespeare de Barcelona. El resultat, amb la participació d'una vintena d'artistes de diferents disciplines, es va dir "Shake-Spirit" i el públic va poder veure el debut com actriu/cantant de la periodista cultural de TV3.

  Toni Puntí entrevista l'actor Lluís Homar després d'estrenar al festival Temporada Alta un exercici prodigiós: explicar "Terra Baixa" tot sol damunt de l'escenari. És un projecte personal de l'actor i director que ha dut a terme amb la complicitat de l'autor i director Pau Miró. Junts han aconseguit reduir a només quatre els dotze personatges de l'obra original d'Àngel Guimerà. Homar fa tot sol de Nuri, de Sebastià, de Marta i de Manelic. Un espectacle que compta amb una escenografia espectacular de Lluc Castells i amb música de Sílvia Pérez Cruz. El reporter Jofre Font ens acosta a la personalitat de Pere Faura, un dels joves ballarins i coreògrafs més prometedors i originals del món de la dansa contemporània. Format bàsicament a l'estranger, el seu últim projecte, "Sin baile no hay paraíso", és una particular història de la dansa farcida de referents pop. En l'àmbit escènic, també mostrem una experiència singular. La reportera del programa Júlia Bertran es va "infiltrar" en el "workshop" que va muntar la companyia Les Antonietes per clausurar el Festival Shakespeare de Barcelona. El resultat, amb la participació d'una vintena d'artistes de diferents disciplines, es va dir "Shake-Spirit" i el públic va poder veure el debut com actriu/cantant de la periodista cultural de TV3.

 • Ànima - capítol 194
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 194

  Toni Puntí entrevista l'actor i director Abel Folk, ànima de l'adaptació teatral de la cèlebre novel·la de Sándor Márai "L'última trobada". Un espectacle estrenat al Teatre Romea amb el mateix Folk damunt de l'escenari i els actors Jordi Brau, reconegut actor de doblatge, i Rosa Novell. Per a l'actriu suposa el retorn als escenaris després que una greu malaltia l'ha deixada sense visió.

  En l'àmbit musical, coneixerem les tres bandes finalistes del concurs Sona 9 abans que es disputin el primer lloc a la gala/concert que es farà a la Sala Apolo, de Barcelona, l'11 de novembre. I amb el reporter Jofre Font ens apropem als 10 anys del festival "El més petit de tots", una àmplia programació que aquest any es veurà a deu ciutats catalanes i que està consagrada al públic més menut de tots, de 0 a 5 anys.

  El tancament del programa està dedicat al festival Connexions i a la trobada del grup de pop independent El Petit de Cal Eril amb una formació de jazz que lidera David Mengual.

  Toni Puntí entrevista l'actor i director Abel Folk, ànima de l'adaptació teatral de la cèlebre novel·la de Sándor Márai "L'última trobada". Un espectacle estrenat al Teatre Romea amb el mateix Folk damunt de l'escenari i els actors Jordi Brau, reconegut actor de doblatge, i Rosa Novell. Per a l'actriu suposa el retorn als escenaris després que una greu malaltia l'ha deixada sense visió. En l'àmbit musical, coneixerem les tres bandes finalistes del concurs Sona 9 abans que es disputin el primer lloc a la gala/concert que es farà a la Sala Apolo, de Barcelona, l'11 de novembre. I amb el reporter Jofre Font ens apropem als 10 anys del festival "El més petit de tots", una àmplia programació que aquest any es veurà a deu ciutats catalanes i que està consagrada al públic més menut de tots, de 0 a 5 anys. El tancament del programa està dedicat al festival Connexions i a la trobada del grup de pop independent El Petit de Cal Eril amb una formació de jazz que lidera David Mengual.

 • Ànima - capítol 193
  Veure vídeo

 • Ànima - capítol 192
  Veure vídeo

 • Ànima - capítol 191
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 191

  Àlex Casanovas i Mercè Pons parlen amb Toni Puntí de l'espectacle "Pensaments secrets". "Ànima" també repassa el cartell del Festival de Jazz de Barcelona i se centra en la Sant Andreu Jazz Band i el seu director, Joan Chamorro.

  Àlex Casanovas i Mercè Pons parlen amb Toni Puntí de l'espectacle "Pensaments secrets". "Ànima" també repassa el cartell del Festival de Jazz de Barcelona i se centra en la Sant Andreu Jazz Band i el seu director, Joan Chamorro.

 • Ànima - capítol 190
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 190

  Dues cròniques de les nits d'estrena de la temprada al TNC (que obre el teló amb l'espectacle "Per començar, sarsuela!") i al Mercat de les Flors (amb la coreografia conjunta dels ballarins Akram Khan i Israel Galván).

  El programa també fa un repàs a la programació internacional del festival Temporada Alta de Girona i Salt. En el reportatge hi ha participat el director del festival, Salvador Sunyer, i els crítics teatrals Andreu Gomila (director de "Time Out Barcelona") i Santi Fondevila (crític del diari "Ara").

  Un altre dels focus d'interès és la Fira Mediterrània de Manresa, una cita amb la cultura popular i les músiques del món. A punt de començar la dissetena edició, ens hem preguntat sobre l'estat actual de la cultura d'arrel i els seus lligams amb les formes d'expressió més contemporànies.

  El tancament del programa el protagonitza el cantant Morrissey, dies abans de la primera actuació en solitari a Barcelona de qui va ser el vocalista de The Smiths.

  Dues cròniques de les nits d'estrena de la temprada al TNC (que obre el teló amb l'espectacle "Per començar, sarsuela!") i al Mercat de les Flors (amb la coreografia conjunta dels ballarins Akram Khan i Israel Galván). El programa també fa un repàs a la programació internacional del festival Temporada Alta de Girona i Salt. En el reportatge hi ha participat el director del festival, Salvador Sunyer, i els crítics teatrals Andreu Gomila (director de "Time Out Barcelona") i Santi Fondevila (crític del diari "Ara"). Un altre dels focus d'interès és la Fira Mediterrània de Manresa, una cita amb la cultura popular i les músiques del món. A punt de començar la dissetena edició, ens hem preguntat sobre l'estat actual de la cultura d'arrel i els seus lligams amb les formes d'expressió més contemporànies. El tancament del programa el protagonitza el cantant Morrissey, dies abans de la primera actuació en solitari a Barcelona de qui va ser el vocalista de The Smiths.

 • Ànima - capítol 189
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 189

  Toni Puntí entrevistarà la coreògrafa i ballarina Sol Picó, pocs dies abans que inauguri amb "One-hits wonders" el festival Temporada Alta de Girona i Salt. L'espectacle, que celebra els 20 anys de la companyia, i que ha dirigit Ernesto Collado, també es veurà a mitjans d'octubre al Mercat de les Flors, a Barcelona.

  La reportera Júlia Bertran ha viscut intensament l'edició més ambiciosa del TNT (Terrassa Noves Tendències), un festival obert a les noves formes de dramatúrgia i a les companyies més joves.

  Jofre Font parlarà amb els actors Montserrat Carulla, Jordi Boixaderas, Jordi Bosch, Mercè Martínez, Joan Pera i Antonio Dechent, protagonistes d'alguns dels "longsellers" teatrals, espectacles i títols que, a causa de l'èxit de públic, es resisteixen a abandonar la cartellera com: "Iaia!", "El crèdit", "T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré" o "La extraña pareja".

  El programa recordarà la cita que el públic més menut tindrà amb el festival Petits Camaleons de Sant Cugat del Vallès.

  Toni Puntí entrevistarà la coreògrafa i ballarina Sol Picó, pocs dies abans que inauguri amb "One-hits wonders" el festival Temporada Alta de Girona i Salt. L'espectacle, que celebra els 20 anys de la companyia, i que ha dirigit Ernesto Collado, també es veurà a mitjans d'octubre al Mercat de les Flors, a Barcelona. La reportera Júlia Bertran ha viscut intensament l'edició més ambiciosa del TNT (Terrassa Noves Tendències), un festival obert a les noves formes de dramatúrgia i a les companyies més joves. Jofre Font parlarà amb els actors Montserrat Carulla, Jordi Boixaderas, Jordi Bosch, Mercè Martínez, Joan Pera i Antonio Dechent, protagonistes d'alguns dels "longsellers" teatrals, espectacles i títols que, a causa de l'èxit de públic, es resisteixen a abandonar la cartellera com: "Iaia!", "El crèdit", "T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré" o "La extraña pareja". El programa recordarà la cita que el públic més menut tindrà amb el festival Petits Camaleons de Sant Cugat del Vallès.

 • Ànima - capítol 188
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 188

  El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista el director Joan Lluís Bozzo, una de les tres ànimes de Dagoll Dagom. La companyia celebra 40 anys revisant, per tercera vegada en la seva història, un dels seus espectacles més exitosos, el musical "Mar i cel".

  El programa també es prepara per a una nova edició del festival TNT (Terrassa Noves Tendències) amb una entrevista amb el protagonista de l'espectacle inaugural, l'artista James Thierrée, nét de Charles Chaplin i un autèntic virtuós del teatre visual i de disciplines com el circ, la dansa i la màgia.

  En l'àmbit escènic també coneixem l'actor Pol López, un dels nostres joves actors més singulars i amb més talent i personalitat. És una de les estrelles de la nova temporada del Teatre Lliure.

  En el capítol musical, celebrem els 40 anys de l'Orquestra Plateria, que prepara, per a les festes de la Mercè, el concert de la seva gira de comiat.

  I tancarem el programa presentant el nou projecte de SAI Trio, la nova formació del pianista Agustí Fernández, el ball de Sònia Sánchez i la percussió d'Ivo Sans.

  El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista el director Joan Lluís Bozzo, una de les tres ànimes de Dagoll Dagom. La companyia celebra 40 anys revisant, per tercera vegada en la seva història, un dels seus espectacles més exitosos, el musical "Mar i cel". El programa també es prepara per a una nova edició del festival TNT (Terrassa Noves Tendències) amb una entrevista amb el protagonista de l'espectacle inaugural, l'artista James Thierrée, nét de Charles Chaplin i un autèntic virtuós del teatre visual i de disciplines com el circ, la dansa i la màgia. En l'àmbit escènic també coneixem l'actor Pol López, un dels nostres joves actors més singulars i amb més talent i personalitat. És una de les estrelles de la nova temporada del Teatre Lliure. En el capítol musical, celebrem els 40 anys de l'Orquestra Plateria, que prepara, per a les festes de la Mercè, el concert de la seva gira de comiat. I tancarem el programa presentant el nou projecte de SAI Trio, la nova formació del pianista Agustí Fernández, el ball de Sònia Sánchez i la percussió d'Ivo Sans.

 • Ànima - capítol 187
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 187

  Toni Puntí entrevista el cantautor Roger Mas, dies abans que inauguri una nova edició del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) amb un concert compartit amb el pianista brasiler Benjamim Taubkin.

  Els reporters Jofre Font i Júlia Bertran també han assistit als assajos de diferents formacions (Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, Fundación Tony Manero, The Mamzelles i també Germà Aire i Guillem Roma) que aprofiten l'aparador del mercat de Vic per presentar nous projectes musicals.

  Toni Puntí entrevista el cantautor Roger Mas, dies abans que inauguri una nova edició del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) amb un concert compartit amb el pianista brasiler Benjamim Taubkin. Els reporters Jofre Font i Júlia Bertran també han assistit als assajos de diferents formacions (Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, Fundación Tony Manero, The Mamzelles i també Germà Aire i Guillem Roma) que aprofiten l'aparador del mercat de Vic per presentar nous projectes musicals.

 • Ànima - capítol 186
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 186

  El programa "Ànima" comença la seva setena temporada amb una entrevista a "El foraster", de TV3, i alhora ànima de la companyia Teatre de Guerrilla, Quim Masferrer. Després de més de cinquanta actuacions per Catalunya, Masferrer estrena a Barcelona el monòleg "Temps", una tragicomèdia sobre la vida i la mort que ha dirigit Ramon Fontserè, ara director de la històrica companyia Joglars.
  En l'àmbit escènic, la reportera Júlia Bertran mostrarà les interioritats de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega i informarà d'alguns dels espectacles més destacats.
  "Ànima" s'afegeix a la celebració dels 25 anys de la carrera d'Albert Pla, una de les personalitats musicals més lliures i heterodoxes del país.

  I el programa també recordarà la rumba de Peret, mort a finals d'agost.

  "Ànima" és un espai realitzat per Àngel Leiro i produït per Diana Domínguez.

  El programa "Ànima" comença la seva setena temporada amb una entrevista a "El foraster", de TV3, i alhora ànima de la companyia Teatre de Guerrilla, Quim Masferrer. Després de més de cinquanta actuacions per Catalunya, Masferrer estrena a Barcelona el monòleg "Temps", una tragicomèdia sobre la vida i la mort que ha dirigit Ramon Fontserè, ara director de la històrica companyia Joglars. En l'àmbit escènic, la reportera Júlia Bertran mostrarà les interioritats de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega i informarà d'alguns dels espectacles més destacats. "Ànima" s'afegeix a la celebració dels 25 anys de la carrera d'Albert Pla, una de les personalitats musicals més lliures i heterodoxes del país. I el programa també recordarà la rumba de Peret, mort a finals d'agost. "Ànima" és un espai realitzat per Àngel Leiro i produït per Diana Domínguez.

Anar al contingut