Jose Corbacho presenta "Anem per feina"
Jose Corbacho presenta "Anem per feina"

"Anem per feina" és un programa de 13 capítols de 25 minuts presentat per l'humorista Jose Corbacho i protagonitzat per persones que han sabut fer un canvi de rumb en un moment de declivi i incertesa com és la pandèmia del coronavirus. Amb un to positiu, inspirador i motivador, els protagonistes comparteixen amb els espectadors les seves històries, les ajudes i les eines amb què s'han ajudat per tirar endavant.

En cada capítol, tres personatges amb diferents professions i implicacions, però a qui la pandèmia ha afectat laboralment, comparteixen la seva experiència. El programa els segueix durant la seva activitat i parla amb aquells qui els han ajudat a tirar endavant malgrat l'afectació de la Covid a les seves vides i activitat empresarial.

El presentador, Jose Corbacho

L'humorista Jose Corbacho es passeja per la ciutat de Barcelona a la recerca d'històries personals que contextualitza i vincula amb la situació general. Corbacho fa de fil conductor en cada relat, aportant el seu toc personal. La seva peculiar manera de connectar amb la gent esdevé l'equilibri perfecte entre la duresa, l'emotivitat i l'optimisme de cada història.

Anar al contingut