Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
L'humorista torna a TV3

Andreu Buenafuente repassa el 2022 a "Curraràs"

La inflació, Putin, el Mundial de Qatar o el divorci de Shakira i Piqué són alguns dels temes que han protagonitzat el monòleg de Buenafuente des del Teatre la Llotja de Lleida

Aquest any Andreu Buenafuente ha tornat a casa per Nadal. Bé, per Nadal exactament no, per Sant Esteve, com els bons canelons. Després de molt temps sense fer monòlegs a TV3, Buenafuente ha repassat els esdeveniments del 2022 des de Lleida, localització d'un dels fenòmens de l'any: "Alcarràs".

Una combinació de sàtira política, costumisme i humor autobiogràfic per aconseguir el millor retrat del 2022 amb el segell còmic d'Andreu Buenafuente i El Terrat.

El monòleg ha arrencat amb els consells de la seva filla. I tela, com pugen les noves generacions! "Ja te'n recordaràs, de fer monòlegs en català?", li ha dit. Per afegir poc després: "I de l'humor intel·ligent?"

Buenafuente ha explicat que aquest 2022 ha estat l'any de la seva tornada a Catalunya, després de molts anys vivint a Madrid. Una ciutat que li ha fet reflexionar molt: "Tenia molt temps per pensar, com que només treballava a la nit!".

Buenafuente no ha deixat cap dels grans temes per tocar al monòleg, d'una hora de durada: hi han tingut cabuda des de la política i el canvi climàtic, fins a Putin o el Mundial de Qatar. I com no, la inflació.

Per acabar, Buenafuente ha fet la seva reflexió final sobre el 2022: "Quin any, eh! Una fractura de govern, una crisi global, un Mundial de merda... no crec que l'any que ve sigui pitjor que aquest! Uf, em diuen pel pinganillo que hi ha eleccions generals...". I, davant la necessitat de sort per 2023, s'inventa un ritual propi de Lleida.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut