Enric Reverté, il·lustre cònsol de Sildàvia, i Andreu Buenafuente, a "Vosaltres mateixos"
MÉS HISTÒRIES I MÉS COMÈDIA!

Andreu Buenafuente et torna a buscar: "Vosaltres mateixos" prepara nova temporada

Tens una història divertida, un ofici curiós o una habilitat sorprenent? L'Andreu vol seguir construint un espectacle televisiu en clau d'humor amb tu!

Torna "Vosaltres mateixos". Torna el lloc de trobada entre Andreu Buenafuente i l'audiència. L'ocasió ideal perquè tothom pugui ser el convidat estrella per una nit.

Després de comprovar l'any passat que amb la gràcia i la complicitat de la gent es pot fer un bon espectacle televisiu, Buenafuente té ganes de seguir construint un xow plegats. Si tens una història divertida, un ofici curiós o una habilitat sorprenent, escriu-nos un correu a explica@vosaltresmateixos.cat o bé envia un missatge de WhatsApp al 660 618 939*.

Un cop per setmana, el plató del "Vosaltres mateixos" es transformarà en el món de Buenafuente per repassar l'actualitat amb humor a través del monòleg inicial, i on els espectadors i tot aquell amb qui l'Andreu tingui ganes d'improvisar i riure tornaran a ser els protagonistes.

Tot plegat, amb el piano en directe de Laura Andrés, que continuarà acompanyant musicalment tot el que passi, i amb les connexions amb el director del programa, David Martos, que juntament amb l'equip continuaran preparant sorpreses perquè Andreu Buenafuente no abaixi la guàrdia.

Més Buenafuente, més històries i més comèdia, a partir del setembre a TV3.

*La gestió de les dades personals és responsabilitat de la productora El Terrat Gestiones XXI, SLU.

 

Anar al contingut