Promoció cadena De dijous a diumenge, a Esport3

Ampli seguiment de la Copa del Rei de bàsquet al canal Esport3

Dijous, a Esport 3, el partit Unicaja-Bilbao i divendres, el FIATC Joventut - Gran Canària.
El FIATC Joventut i el F. C. Barcelona, els equips catalans de la Copa del Rei de bàsquet.

El FIATC Joventut i el F. C. Barcelona, els equips catalans de la Copa del Rei de bàsquet.

Del 19 al 22 de febrer es disputa a Las Palmas de Gran Canaria la Copa del Rei de bàsquet, en què participaran el F. C. Barcelona i el FIATC Joventut.

Televisió de Catalunya desplaçarà a Las Palmas de Gran Canaria el seu equip de comentaristes habitual, format per Jordi Robirosa, Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal, per fer un ampli seguiment de la Copa del Rei de bàsquet.

A més de les transmissions pel canal Esport3, es farà una àmplia cobertura als informatius i totes les prèvies i els postpartits, tant del F. C. Barcelona com del FIATC Joventut de Badalona. Tots dos equips han tingut un sorteig molt complicat. Els badalonins, que estan fent una gran temporada, es trobaran a quarts els amfitrions, el Gran Canària. El fet que la Copa es jugui a Las Palmas farà que, contràriament al que és habitual, no hi hagi gaire presència de les aficions dels diversos equips i sí del conjunt local. En cas de passar a les semifinals, els de Salva Maldonado jugarien amb el guanyador del partit entre el gran favorit, el Reial Madrid i el CAI Saragossa.

A l'altra banda del quadre, el Barça debutarà contra el València i, en cas de passar, s'enfrontaria a l'Unicaja, actual líder de la lliga ACB, o el Bilbao.

Les transmissions seran:

Dijous 19 de febrer a les 21.20: Unicaja-Bilbao (Esport 3)

Divendres 20 de febrer a les 21.15: FIATC Joventut - Gran Canària (Esport 3)

Dissabte 21 de febrer a les 21.15: segona semifinal (la del Joventut si hi accedeix, a Esport3)

Diumenge 22 de febrer a les 19.00: final (a Esport 3. Si hi arriba un equip català, es faria per TV3)