1 - "T'estaré esperant al Koxka", Aitor

El 14 d'octubre del 2016, Altsasu celebra les festes patronals. Tot transcorre en un ambient festiu fins al moment en què hi ha una baralla a altes hores de la matinada al bar Koxka de la localitat. Aquest altercat marcarà la vida del poble en els anys següents i tindrà conseqüències inesperades per als 8 joves involucrats en aquella batussa.

2- "Junts, però lluny d'aquí", Itsaso

L'alba del dia 15 d'octubre portarà una ressaca de dubtes i inseguretats per a la gent d'Altsasu. Dia a dia, la bola de neu es va fent grossa i entren en una realitat nova i inesperada. Es comencen a succeir les visites de mitjans de comunicació, els interrogatoris, els viatges als jutjats…

3 - "Abans era abans", Urko

7 dels 8 joves encausats seran conduïts a la presó, adduint risc de fuga. Ells, les seves famílies i tot el seu entorn passaran moments difícils en una llarga espera fins a la data del judici, mentre veuen com els seus somnis, les seves relacions i, en definitiva, el seu futur, fan un gir de 180º tancats a la presó.

4 - "Els detalls són més importants que la veritat", Leire

El judici comença el 16 d'abril del 2018 i s'allarga durant 3 setmanes. Una muntanya russa d'emocions sacseja els encausats, famílies, testimonis i, en definitiva, tots els implicats, fins que la sentència es fa pública.

 

Anar al contingut