TOTS ELS PROGRAMES

 • El museu dels desplegables
  Veure vídeo

  El museu dels desplegables

  El Zack i el Quack troben una pedra preciosa al jardí, i decideixen portar-la al Museu de Desplegables, perquè tothom la pugui veure. El Quack és l'encarregat de guardar la pedra, però al museu la perd i provoca un desgavell monumental.

 • Desfilada desplegable
  Veure vídeo

  Desfilada desplegable

  El Quack es prepara a consciència per participar en una desfilada on només participen ocells de totes les espècies. Quan arriben a la ciutat s'adona que molts ocells tenen plomes molt vistoses i que a més saben ballar. Per assemblar-se més a ells, li demana al Zack que li faci una disfressa espectacular.

 • On dimoni és el rellotge del Zack?
  Veure vídeo

  On dimoni és el rellotge del Zack?

  La Kira repara el rellotge del Zack d'emetre senyals de confeti. Però el Zack se'l descuida al taller d'ella i un misteriós robot se l'emporta. Com que el robot va fent servir el rellotge i enviant senyals de confeti al cel, el Zack el pot anar seguint de pàgina en pàgina fins que arriben a un volcà. Quan el robot accidentalment està a punt de caure a la lava, els nostres amics el salven.

 • Per la justícia, a lluitar!
  Veure vídeo

  Per la justícia, a lluitar!

  El Zack i el Quack col·leccionen enganxines dels superherois Pop-Up Man i el seu ajudant Ànec Boy. Com que ja les tenen totes, les poden canviar per uns trajos de superherois. Però quan van a la botiga de joguines a buscar-los, es troben amb tot de situacions en què han d'ajudar diferents persones amb problemes i no acaben de poder-hi arribar mai. I cada cop s'acosta més l'hora de tancar.

 • L'skate-park desplegable
  Veure vídeo

  L'skate-park desplegable

  La Kira se'n va a una magnífica pista de monopatí que hi ha al llibre, i el Zack i el Quack la volen acompanyar. El problema és que ni l'un ni l'altre han pujat mai a un monopatí, i no sembla que el Zack tingui prou paciència per apendre'n. La Kira s'esforçarà per ensenyar-n'hi, però no podrà evitar que el Zack faci destrosses.

 • El geni
  Veure vídeo

  El geni

  Avui els nostres amics estan jugant a bàsquet, però el Quack no pot encistellar mai perquè la cistella està massa amunt. Dins d'un bagul vell del Panxut, el Quack troba una llàntia màgica, i el geni li concedeix tres desitjos. El Quack creu que ha trobat la manera de poder encistellar per fi, però descobrirà que això de ser gran també té els seus problemes.

 • Nit de cine
  Veure vídeo

  Nit de cine

  Avui és nit de cine, i els nostres amics es preparen per veure una pel·lícula de por a la caseta de l'arbre. L'únic que els falta perquè la sessió de cine sigui perfecta són unes crispetes, però la màquina s'ha espatllat i el Quack, la Kira i el Zack hauran de sortir a buscar-ne per les pàgines del llibre.

 • Polos de plàtan
  Veure vídeo

  Polos de plàtan

  El Zack i el Quack no paren de competir, és el que els agrada més. Però la Kira els demana que facin una pausa i l'ajudin a collir plàtans per poder fer polos de plàtan per tothom. Però el Zack i el Quack no poden evitar convertir l'aventura en una altra competició, i en una competició, com és normal, no pot guanyar tothom.

 • L'aventura que no s'acaba mai
  Veure vídeo

  L'aventura que no s'acaba mai

  Els nostres s'ho estan passant tan bé que no volen que el dia s'acabi, i per això al Zack se li acut la idea d'impedir que el sol es pongui. I per això surten per intentar atrapar-lo abans que arribi a l'última pàgina del llibre. Però al final s'hauran de rendir a l'evidència que dormir també és molt important.

 • Escoltes de paper
  Veure vídeo

  Escoltes de paper

  El Zack ja té gairebé totes les insígnies dels escoltes, però li falta la del valor que, tal com l'hi explica el Panxut, encara no l'han concedit mai a cap escolta, perquè per aconseguir-la s'ha d'anar a buscar una pedra malva espectacular a la tenebrosa Illa dels monstres.

 • L'endreça-llengüetes
  Veure vídeo

  L'endreça-llengüetes

  El Zack i els seus amics volen organitzar una festa de benvinguda al Panxut que ja fa dies que és fora, cosa que els obliga a fer neteja general del jardí. Ara bé deixar-ho tot ben endreçat és molt cansat i cal molt de temps. Per això el Zack s'inventa una màquina que els farà la feina més de pressa i a més a més els permetrà descansar.

 • El festival artístic
  Veure vídeo

  El festival artístic

  S'ha de celebrar un festival artístic i la colla del jardí fa les seves obres per presentar-les. La Kira fa un collage-retrat de cada un dels seus amics amb uns colors molt vius, però tot d'un plegat es posa a ploure i els colors marxen. I no té més papers de colors per arreglar-ho. Llavors al Zack se li acudeix anar a caçar un arc de sant Martí per tenir més colors.

 • Els jocs Pop-Up!
  Veure vídeo

  Els jocs Pop-Up!

  El Zack i el Quack s'entrenen de valent perquè volen participar als Jocs Pop-up i mirar de guanyar una medalla d'or. Però un cop hi arriben, descobreixen que al llibre hi ha animals que són molt més ràpids i forts que ells. Tot i així, no se n'aniran dels jocs sense haver après una lliçó important.

 • L'acampada
  Veure vídeo

  L'acampada

  El Zack proposa als seus amics acampar a fora al jardí per poder veure un cometa que ha de passar a la nit. Però la Kira té una idea encara millor: anar a plantar la tenda a dalt d'una muntanya per veure més bé el cometa. El Zack convida tothom a pujar al jeep per anar fins al cim. Però el Quack es vol endur tantes coses que han d'enganxar un remolc al jeep.

 • Compte amb els pirates!
  Veure vídeo

  Compte amb els pirates!

  El Zack i els seus amics estan jugant a pirates al jardí, i de cop troben una ampolla amb missatge a dintre. El missatge és un mapa del tresor, i els nostres amics surten a navegar decidits a trobar-lo. Però pel camí el Quack no es podrà estar d'estirar la llengüeta que no toca.

Anar al contingut