TOTS ELS PROGRAMES

 • Mallorca, 1955
  Veure vídeo

  Mallorca, 1955

  El Jaume i la Laura reviuen el viatge que van fer a Mallorca. Ell era un còmic i va haver de superar l'oposició frontal dels pares de la Laura. Però, en casar-se, tot i tenir per endavant una carrera artística prometedora, es va haver de fer la pregunta de si, realment, era compatible mantenir una família nombrosa dedicant-se només al teatre.

 • Tarragona, 1963
  Veure vídeo

  Tarragona, 1963

  En Josep i la Mercè reviuen el viatge que van fer a Barcelona i Tarragona, visitant familiars que parlaven als joves nuvis de la tràgica història del pare. En Josep vivia a Tortosa, on era una jove estrella de la ràdio. Havia decidit seguir els passos del pare, que havia estat tècnic de ràdio durant els anys de la República i que, en començar la guerra, va ser detingut i assassinat.

 • Lloret de Mar, 1957
  Veure vídeo

  Lloret de Mar, 1957

  En Joan i la Maria reviuen el viatge que van fer en tren a Manresa, Terrassa i Lloret de Mar, sent dos joves emigrants d'origen extremament humil que es van conèixer i festejar vivint en un barri de barraques del Carmel. El dia del casament, en Joan recorda que va anar a l'església en metro. No tenia diners, però ja havia començat a construir la casa on encara continuen vivint ara.

 • Tossa de Mar, 1961
  Veure vídeo

  Tossa de Mar, 1961

  En Josep i l'Antònia reviuen el viatge que van fer en moto per la Costa Brava i el Montseny. Allà retroben amics i reviuen records d'una mili feta a Melilla i de Kubala, instal·lat al poble i festejant amb les cosidores. La història d'en Josep i l'Antònia, a més, il·lustra de manera molt sincera la lluita tenaç per superar les deficiències d'una educació sexual inexistent, unes dificultats comunes a tota una generació.

 • Mallorca, 1966
  Veure vídeo

  Mallorca, 1966

  Agustí i Ana reviuen el viatge que van fer a Mallorca, convidats a una residència d'Educación y Descanso. El viatge ens permet repassar una vida marcada pel fet de ser fill de mare soltera en un petit poble de la plana de Vic.

 • Barcelona, 1953
  Veure vídeo

  Barcelona, 1953

  En Ramon i la Cecília reviuen el viatge que van fer al barri d'Horta de Barcelona, quan eren dos joves pagesos del Maresme que somiaven emigrar a la ciutat. Junts van tenir un supermercat però el preu familiar va ser molt alt.

 • Pirineus, 1965
  Veure vídeo

  Pirineus, 1965

  En Benjamí i la Josefina reviuen el viatge que van fer als Pirineus i repassen una vida que ha estat marcada per la música, una infància al Barri Xino i llargues temporades de separació.

Anar al contingut