Via llibre - Xavier Bosch i Paula Bonet

CONEIXEREM EL COSTAT MÉS ROMÀNTIC DE XAVIER BOSCH AMB "ALGÚ COM TU"
-Paula Bonet ens descobreix el cineasta François Truffaut a través dels textos i il·lustracions del llibre "813".
-La periodista i escriptora Elisenda Roca ens fa recomanacions literàries al lletratat.
-Coneixerem "Avions de paper", la novel·la negra d'Aleix Cort ambientada a Reus.
-Pablo Ramos ens presenta "La ley de la ferocidad", una obra que ha estat catàrtica per a l'autor.
El periodista i escriptor Xavier Bosch ha donat vacances a Dani Santana, el personatge dels seus "thrillers" periodístics, per escriure una novel·la on l'amor i la passió tenen el paper protagonista. A "Algú com tu", Bosch ens narra la història d'una filla que vol saber més coses d'una mare que gairebé no ha conegut. Acabarà descobrint una història d'amor que va viure a París amb un galerista d'art durant cinc dies.
I continuem a França, però per parlar del llibre que la il·lustradora valenciana Paula Bonet ha dedicat al cineasta François Truffaut. Bonet va quedar fascinada pel director de la "Nouvelle Vague" i ha devorat la seva filmografia i llegit tots els seus llibres. Ara ha transformat el seu amor pel director en un llibre, "813", un projecte molt personal en què la il·lustradora ens apropa a Truffaut i a algunes de les seves pel·lícules.
L'escriptor Aleix Cort ens presentarà "Avions de paper", una novel·la negra a ritme de swing, i l'escriptor argentí Pablo Ramos ens farà un tastet del seu darrer llibre, "La ley de la ferocidad".
També tindrem les recomanacions literàries de la periodista i escriptora Elisenda Roca, que s'ha decidit a passar pel nostre lletratat.
"Via llibre", el programa de llibres del 33, s'emet els dimecres a les 23.00.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3