Via llibre - Vila-Matas i Dora Maar

- Enrique Vila-Matas presenta "Fuera de aquí", un llibre per conèixer el seu univers literari.
-Descobrirem qui era Dora Maar més enllà de ser l'amant de Picasso gràcies a la historiadora de l'art Victòria Combalia
-Anirem a Viladecans per conèixer "Els nou rals", una llibreria emblemàtica per la ciutat
-El músic The New Raemon ens presenta el llibre "Memorias sónicas"

L'escriptor Enrique Vila-Matas ens presenta el seu darrer llibre "Fuera de aquí", una sèrie de converses amb el seu traductor al francès, André Gabastou, en el que ens parla de la seva obra i els seus referents. Un llibre que seduirà als seguidors de l'escriptor, però que també és altament recomanable per aquells que volen introduir-se a l'univers de l'autor barceloní.

I d'un escriptor passarem a conèixer la vida d'una gran fotògrafa, Dora Maar. La historiadora de l'art Victòria Combalia ha escrit el llibre "Dora Maar. Más allá de Picasso" després d'anys d'investigació. L'origen d'aquesta biografia, de la que va ser molt més que l'amant i model de Picasso, són una sèrie de converses telefòniques que Combalia va poder mantenir amb Dora Maar quan gairebé tothom es pensava que la fotògrafa era morta.

Acabarem el programa d'aquesta setmana a Viladecans, a una llibreria emblemàtica per la ciutat, "Els nou rals". Un establiment que va haver de tancar les seves portes degut a la crisis, però que gràcies a la col·laboració veïnal i a un reenfocament del negoci ha pogut tornar a obrir.

El músic The New Raemon acomiadarà el programa presentant-nos el llibre "Memorias sónicas", un llibre de relats en el que hi han col·laborat tot una sèrie de músics del panorama musical actual.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3