Via llibre - Valentí Puig i David Safier

L'ESCRIPTOR VALENTÍ PUIG ENS PARLA DE LITERATURA I DE LA SEVA DARRERA NOVEL·LA, "LA VIDA ÉS ESTRANYA"
-L'autor alemany David Safier ens presenta "28 dies"
-Coneixerem "Océano África" i "Més o menys jo", les obres de Xavier Aldekoa i Miquel Duran
-La cantant Dolo Beltrán ens presentarà la poesia de Susan Buzzi
L'escriptor mallorquí Valentí Puig ha tocat diversos gèneres literaris i ara torna a la novel·la amb "La vida és estranya". Un llibre en què escriu les memòries d'Oleguer Regós, un home que viu refugiat en el passat. Amb aquest llibre, Valentí Puig ha volgut retre homenatge al seu admirat Josep Pla i, especialment, a "El quadern gris".
David Safier és conegut pel seu vessant còmic com a escriptor. Aquest autor alemany es va donar a conèixer amb la novel·la "Maleït Karma", un èxit de vendes internacional. Però ara amb "28 dies", la seva darrera novel·la, l'autor canvia de registre i ens ofereix la història d'una adolescent, la Mira, que sobreviu al gueto de Varsòvia.
Xavier Aldekoa ens transporta a l'Àfrica més autèntica a través del seu llibre "Océano África" i Miquel Duran ens presenta la seva "opera prima" "Més o menys jo".
La poesia posarà el punt final del programa amb la veu de Dolo Bertran, el violoncel d'Anna Carné i els versos de la poeta Susan Buzzi. El poema amb què ens acomiadarem és "Més val prevenir que curar", del poemari "Matemàtica verbal".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3