Via llibre - Toni Sala i Pepe Rubianes

"Via llibre" rememora l'humorista Pepe Rubianes. El programa descobreix una faceta menys coneguda d'aquest còmic i actor: la seva passió per l'escriptura. L'escriptor Rubianes practicava aquesta passió dia a dia i al cap dels anys va deixar llibretes i més llibretes plenes de guions, pensaments o poemes.
Carmen Rubianes, germana de l'artista, va heretar aquest llegat literari i ara, cinc anys després de la mort de Pepe, ha fet una selecció d'aquests textos juntament amb l'editor Josep Forment. Aquest univers literari desconegut de l'actor ha quedat recollit en el llibre "Después de despedirme. Pepe Rubianes. Inédito", que presenta "Via llibre".
L'escriptor Toni Sala ens presenta "Els nois" des de Vidreres, poble on se situa la seva última novel.la. A "Els nois", Toni Sala, arran de la mort per accident de dos germans, ens parla de la identitat a partir del dol de les persones que els envoltaven. Amb la publicació d'aquest llibre s'estrena L'Altra Editorial, el nou segell dirigit per Eugènia Broggi.
El programa d'aquest diumenge també inclou la lectura d'alguns fragments de les darreres novel·les del periodista i escriptor Xavier Bosch i de l'escriptora Anna Maria Vilallonga. Per acabar, el cantant de Love of Lesbian, Santi Balmes, passa per l'espai "Lletratats" i ens mostra la seva passió pel món de les lletres.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3