Via llibre - Tom Wolfe i Any Vinyoli

Vestit de blanc impecable i amb un barret fedora es va presentar Tom Wolfe a la cita amb el "Via llibre". Wolfe, tota una icona del periodisme i la literatura nord-americana, ens parlarà del seu nou llibre, "Bloody Miami", una novel·la en què torna a fer-nos un retrat perfecte de la societat americana, treballant la ficció tal com treballava la no-ficció. En l'entrevista l'autor també ens donarà la seva opinió sobre el món de l'art i des dels seus 83 anys ens farà una reflexió del pas del temps i dels canvis de la vida. Una entrevista farcida d'anècdotes i on Wolfe, el dandi, torna a seduir-nos.

La segona part del programa la dediquem a un dels grans de la poesia catalana, Joan Vinyoli. Aquest 2014 es compleixen cent anys del naixement del poeta i serà l'Any Vinyoli. Per saber més sobre l'home i el poeta anirem a Santa Coloma de Farners i parlarem amb el seu fill, el periodista Albert Vinyoli, i amb el comissari de l'Any Vinyoli, el poeta Jordi Llavina.

El comiat del programa el farà Toti Soler. El músic és un enamorat de Vinyoli i ha musicat diversos poemes seus. "La set que no mor" és la cançó amb què Toti retrà el seu homenatge al poeta.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3