Via llibre - Sílvia Soler i Jordi Nopca

SÍLVIA SOLER ENS PRESENTA "UN ANY I MIG", LA SEVA DARRERA NOVEL·LA
-Jordi Nopca, guanyador del premi Documenta, analitza la parella en temps de crisi en el recull de contes "Puja a casa"
-Jordi Cussà i Lluís Anton Baulenas ens presenten els llibres "Formentera lady" i "La vostra Anita"
-L'actor Joan Massotkleiner, acompanyat a la guitarra per Toti Soler, ens recitarà Ramon Llull, ara que fa 700 anys de la seva mort
La família i les seves intimitats és un tema recurrent en l'obra de l'escriptora i periodista Sílvia Soler. El trobem en "L'estiu que comença", novel·la amb què va guanyar el Premi Ramon Llull i també en el seu últim llibre "Un any i mig", on l'autora ens relata la vida dels Boscà Ustrell. Una família que ha de superar una sèrie de canvis que els posaran a prova i els faran replantejar els seus plans de futur.
I de la família passarem a parlar de la parella. El periodista, escriptor i traductor Jordi Nopca, el vam descobrir el 2012 amb "El talent", una novel·la optimista, on els personatges tenien la vida per davant. Ara ens presenta "Puja a casa", un recull de contes que conforma una crònica absorbent del món de la parella a la Barcelona d'avui. A les parelles que hi surten els ha tocat viure la crisi, i ja han descobert que l'amor no és cosa fàcil.
L'escriptor Jordi Cussà ens comentarà la seva segona novel·la "Formentera lady" i Lluís Anton Baulenas ens presentarà una novel·la sobre les segones oportunitats "La vostra Anita".
Ramon Llull és una figura essencial per a la literatura i la cultura universal i catalana. Ara fa 700 anys de la seva mort i el músic Toti Soler i l'actor Joan Massotkleiner han creat l'espectacle "Llull: mística i faula", i ens apropen a un home que, encara per molts, és un gran desconegut. Plegats el recordarem recitant i musicant fragments del "Llibre d'Amic e Amat".
"Via llibre", el programa de llibres del 33, s'emet els dimecres a les 23.00.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3