Via llibre - Sergi Pons i Juanjo Sáez

L'IL·LUSTRADOR JUANJO SÁEZ ENS PRESENTARÀ EL SEU NOU LLIBRE, CRISI (D'ANSIETAT), UN DELS SEUS TREBALLS MÉS PERSONALS

-Descobrirem l'"opera prima" de Sergi Pons, "Mars del Carib"
-L'escriptor David Cirici i el poeta Jordi Llavina ens presentaran les seves darreres creacions
-Lletratarem l'arquitecta Benedetta Tagliabue
-Visitarem la Biblioteca Arús, especialitzada en maçoneria

Iniciem el "Via Llibre" d'aquesta setmana amb l'últim llibre de l'il·lustrador Juanjo Sáez, "Crisi (d'ansietat)". L'autor de la sèrie de dibuixos animats "Arròs covat" va publicar al diari "Ara" una vinyeta diària d'actualitat durant dos anys i mig. En aquest darrer llibre recull aquestes vinyetes amb què no només ens parla de la crisi en el terreny social, sinó també de la crisi que l'autor travessava en l'àmbit personal.

Entrevistarem l'escriptor Sergi Pons, que publica "Mars del Carib", la seva primera novel·la. En aquesta "opera prima", Pons ens relata la vida d'uns joves del barri de Sant Andreu que viuen una vida al límit, en què les drogues, el vici i l'alcohol són l'única motivació davant la desorientació existencial.

L'arquitecta Benedetta Tagliabue es deixarà lletratar, el poeta Jordi Llavina ens recitarà un poema de "Contrada" i David Cirici ens presentarà el seu últim llibre, "Zona prohibida".

Acabarem el programa descobrint una biblioteca única, la Biblioteca Arús, un temple de la maçoneria que, malgrat que té un fons especialitzat i no fa préstecs, està oberta a tot el públic.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3