Via llibre - Reportatge literatura infantil i tancament Any Vinyoli

DEDICAREM EL "VIA LLIBRE" D'AQUESTA SETMANA ALS LECTORS MÉS JOVES I A LA LITERATURA INFANTIL
-El "Via llibre" d'aquesta setmana estarà farcit de recomanacions literàries per als més petits de casa.
-Acomiadarem l'any del poeta Joan Vinyoli amb l'actuació de Xavier Múrcia.
Aquesta setmana dedicarem el programa als lectors més petits de casa. La Mariona Trabal, mestra de l'Escola Orlandai i bibliotecària, i l'Amàlia Ramoneda, responsable de la Biblioteca Infantil i Juvenil Rosa Sensat, ens donaran algunes claus per encomanar l'amor per la lectura als nens. L'Oblit Baseiria, propietària de Casa Anita, una llibreria independent i especialitzada, també ens recomanarà lectures i fórmules per fomentar que els nens llegeixin.
A més a més, al "Via llibre" d'aquesta setmana també tindrem les opinions i recomanacions d'una colla de nens i nenes que ens explicaran què és per a ells la lectura i quins llibres els han fet entrar en aquest meravellós món.
Després del reportatge sobre futurs lectors, clourem el programa acomiadant l'Any Vinyoli. Aquest 2014 ha estat l'any del poeta i s'han programat activitats dedicades a Joan Vinyoli per tot el territori. El músic Xavier Múrcia també li ha fet un homenatge amb el disc "A través de Vinyoli", on posa melodia i veu als versos del poeta.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3