Via llibre - Pilar Rahola i Jaume C. Pons Alorda

PILAR RAHOLA ENS TRANSPORTARÀ A LA CATALUNYA DEL SEGLE XIX AMB "MARIONA", LA SEVA DARRERA NOVEL·LA
-Els escriptors Francesc Puigpelat i Jordi Carrión ens presentaran "Els últims dies del general Prim" i "Los huérfanos"."
-Lletratarem el filòsof Bernat Dedéu.
-Clourem el programa amb els versos de Walt Whitman recitats per Jaume C. Pons Alorda.
Començarem el programa d'aquesta setmana entrevistant Pilar Rahola en la seva faceta d'escriptora. Rahola ens presentarà "Mariona", una novel·la en què l'autora, a través de la vida d'una dona obrera del barri de Gràcia, ens acosta al segle XIX. Un segle de lluita i revolta que l'autora veu imprescindible per entendre la Catalunya actual.
Continuarem en el segle XIX amb "Els últims dies del general Prim", la darrera novel·la de Francesc Puigpelat. L'escriptor Jordi Carrión ens presentarà "Los huérfanos", una obra que ens situa en un món postapocalíptic.
Aquesta setmana serà el filòsof Bernat Dedéu qui passarà pel Lletratat del "Via Llibre" i ens farà un tastet dels seus gustos literaris.
La poesia posarà el punt final al programa amb els magnífics versos de "Fulles d'herba", obra del poeta nord-americà Walt Whitman, recitats pel seu traductor al català Jaume C. Pons Alorda.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3