Via llibre - Pep Coll i Núria Perpinyà

L'actor Quim Masferrer es deixarà lletratar i coneixerem la llibreria La Impossible mentre sentim la música de Joan Colomo.


Hi ha llibres per a un tipus de lector, i lectors per a un tipus de llibre que, després de molt buscar-se entre prestatges de llibreries i biblioteques, acaben trobant-se per viure una experiència única. Experiència com la que ens fan viure Pep Coll i Núria Perpinyà en les seves últimes novel·les. 

En aquest programa l'escriptor Pep Coll ens parlarà de com ha agafat una de les pors de la seva infantesa, la història d'un crim a la serra de Carreu, i l'ha transformat en la novel·la "Dos taüts negres i dos de blancs". Una obra en la qual l'escriptor pallarès parla d'un crim, però també de la postguerra al Pirineu i del despoblament del món rural.

Seguirem el "Via llibre" amb la novel·la "Al vertigen", de l'escriptora lleidatana Núria Perpinyà. Una història on es van entrellaçant la passió per l'alpinisme extrem i un triangle amorós inusual al cor dels Tammarians.

També lletratarem en Quim Masferrer, que ens descobrirà els seus llibres de capçalera i ens recitarà un poema de Sagarra.

I finalitzarem el "Via llibre" amb una visita amb banda sonora de Joan Colomo a una llibreria oberta recentment, La Impossible. Un negoci que desafia el seu nom i aposta pels llibres en aquests temps incerts.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3