Via llibre - Marcos Ordóñez i Marc Cerdó

MARCOS ORDÓÑEZ EVOCA L'ÈPOCA DAURADA DEL CINEMA AMB EL LLIBRE "BIG TIME: LA GRAN VIDA DE PERICO VIDAL"
-L'escriptor Marc Cerdó ens parla de la seva Mallorca natal a "Cor mentider".
-Antònia Carré-Pons i Albert Juvany ens presenten les seves novel·les.
-Jaume Pla, líder de Mazoni, ens recordarà Lou Reed un any després de la seva mort.
El periodista i escriptor Marcos Ordóñez va conèixer Perico Vidal quan preparava el llibre "Beberse la vida: Ava Gardner en España" i ara li dedica la seva nova novel·la "Big Time: la gran vida de Perico Vidal". Un llibre que ens parla d'un apassionat del cinema que va acabar treballant amb Anthony Quinn, Elizabeth Taylor o Sofia Loren i amb directors com Orson Welles o David Lean.
Vam descobrir l'escriptor Marc Cerdó en la novel·la "Males companyies". Ara Cerdó ens presenta el "Cor mentider". Una obra que té com a protagonista un home que retorna al seu poble de Mallorca per curar-se d'una sèrie de situacions que l'han portat al límit.
Els escriptors Antònia Carré-Pons i Albert Juvany ens faran una lectura de les seves novel·les, "Rellotges en temps de pluja" i "El silenci del far".
El "Via llibre" d'aquesta setmana acaba amb un homenatge a Lou Reed. Després d'un any de la seva mort hem volgut recordar-lo a través de la versió d' "I'm waiting for the man", de Jaume Pla, líder del grup Mazoni.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3