Via llibre - Jorge Zepeda i Enric Satué

INAUGURAREM L'ANY ENTREVISTANT JORGE ZEPEDA, GUANYADOR DE L'ÚLTIM PREMI PLANETA
-Parlarem amb Enric Satué del disseny editorial i del seu últim llibre, "Un llop a la vora del foc"
-Blanca Llum Vidal ens presenta el poemari "Punyetera flor"
-Lletratarem un enamorat del setè art, Àlex Gorina
-Ens acomiadarem amb els versos del poeta grec Kavafis cantats per l'actor Paul Berrondo.
Jorge Zepeda Patterson ha estat el primer autor mexicà que ha guanyat el Premi Planeta. Aquest escriptor i reputat periodista ha obtingut l'apreciat guardó amb la novel·la "Milena o el fémur más bello del mundo". Un llibre que, amb un ritme trepidant, ens submergeix en el món de la màfia, la corrupció i la prostitució més descarnada a través de la vida de Milena, una jove que és segrestada i convertida en prostituta de luxe.
Enric Satué ens parla del disseny editorial, un món que el dissenyador coneix molt bé, i també ens presenta el seu llibre "Un llop a la vora del foc". Un llibre de relats de viatges traçat amb pinzellades d'art, música, arquitectura, disseny i literatura.
Blanca Llum Vidal ens presenta "Punyetera flor", un poemari en què l'amor, el dolor i la passió tenen un protagonisme especial.
Lletratarem Àlex Gorina, un enamorat del setè art que ens recomana llibres de cine i ens descobreix les lectures que han estat més especials per a ell.
Acomiadarem aquest primer "Via llibre" del 2015 amb els versos d'un savi poeta, Konstandinos Kavafis, cantats per l'actor Paul Berrondo.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3