Via llibre - Joan Carreras i Enric Virgili

JOAN CARRERAS, GUANYADOR DEL PREMI SANT JORDI, ENS PRESENTA LA NOVEL·LA "L'ÀGUILA NEGRA"
-Coneixerem "La visita", una novel·la d'Enric Virgili entre la narrativa fantàstica i la literatura de l'absurd.
-Álvaro del Olmo ens oferirà un tastet de la seva primera novel·la "Hombre sobre una escultura".
-Àlex Brendemühl passarà pel lletratat i ens descobrirà les lectures que l'apassionen.
-Gaudirem de les imatges del fotollibre "Ama Lur" del fotògraf Jon Cazenave.
Joan Carreras ha obtingut el premi Sant Jordi amb la novel·la "L'àliga negra". Una obra en què l'autor ens explica la història del dentista Marià Solvell. El personatge tria aquesta professió ja de ben petit, i per una voluntat que es converteix en un dels temes principals de la novel·la: la restitució.
Enric Virgili treballa de professor de literatura a secundària i és autor d'una antologia poètica per a estudiants i un poemari. L'autor va deixar una de les seves obres en un punt d'intercanvi de llibres, un editor la va agafar i d'aquella casualitat ara l'editorial Males Herbes ha publicat la darrera novel·la de Virgili, "La visita".
En el "Via llibre" d'aquesta setmana també coneixerem la primera novel·la del jove autor madrileny Álvaro del Olmo i coneixerem les lectures que apassionen l'actor Àlex Brendemühl.
Per acabar el programa gaudirem del projecte fotogràfic de Jon Cazenave que ha conclòs amb "Ama Lur". Un fotollibre que el fotògraf basc ha dedicat a l'origen i espiritualitat de l'home.
"Via llibre", el programa de llibres del 33, s'emet els dimecres a les 23.00.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3