Via llibre - Iolanda Batallé i Hèctor Castells

IOLANDA BATALLÉ ENS PRESENTARÀ LA SEVA DARRERA NOVEL.LA "FARÉ TOT EL QUE TU VULGUIS", PREMIADA AMB EL PRUDENCI BERTRANA

-Héctor Castells ens acostarà a l'univers del dj Sideral i de tota una generació
-Lletratarem ben lletratada l'actriu Sílvia Abril
-Enric Casasses i M. Dolors Millat ens llegiran un fragment de les seves últimes obres
-Coneixerem la llibreria A peu de pàgina, situada al barri barceloní de Sarrià

Començarem el "Via llibre" d'aquesta setmana amb el Premi Prudenci Bertrana d'enguany, que ha estat per la tercera novel.la publicada per l'escriptora, editora i periodista Iolanda Batallé. Amb la novel.la "Faré tot el que tu vulguis", Batallé ens endinsa en la vida d'una dona que, després de molts anys de viure una vida convencional, decideix explorar els seus instints més primitius. El detonant? Un desconegut que coneix en un avió i que li farà descobrir la passió.

Seguirem el programa amb una entrevista a Héctor Castells que ens presentarà "Sideral. Estrella fugada". Una biografia viva i poètica que Castells dedica, set anys després de la seva mort, al dj Sideral, el dj que va introduir l'electrònica a la Barcelona dels noranta. Però també va més enllà i ens parla de la persona que hi havia darrere del dj, del personatge públic, el seu amic d'infantesa Aleix Vergés.

L'actriu Sílvia Abril ens explicarà els seus hàbits lectors al Lletratat i Enric Casasses i M. Dolors Millat ens llegiran un fragment de les seves últimes obres.

Acabarem el programa passejant pel barri del poeta J. V. Foix, el barri barceloní de Sarrià, on coneixerem la llibreria "A peu de pàgina" i l'actriu Maria Molins ens recordarà els versos del poeta.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3