Via llibre - Especial Sant Jordi

AQUEST DIMECRES QUATRE LLIBRETERS ENS FARAN LES SEVES RECOMANACIONS EL DIA ABANS DE SANT JORDI

- El cavaller Sant Jordi arriba a la ciutat el dia abans de la diada per fer possible, amb l'ajuda de quatre llibreters experts, que tothom trobi el seu llibre perfecte
Al "Via llibre" d'aquesta setmana entrevistarem quatre llibreters perquè ens parlin dels llibres que es vendran més aquest Sant Jordi i també perquè ens facin les seves recomanacions més personals.
Que sigui especial, que tingui ritme, que m'acompanyi a tot arreu. Són algunes de les peticions de la gent del carrer. Sant Jordi és el dia dels enamorats, però malgrat les aparences, no parlarem d'amor sinó de llibres. L'encarregat de fer realitat els nostres desitjos i somnis serà el cavaller Sant Jordi, que comptarà amb l'ajuda de quatre llibreters experts. L'objectiu: que tothom trobi el seu llibre.
El primer llibreter és el Gerard Granados, que sap molt bé què és treballar per Sant Jordi, però aquest any serà especial: serà el primer que passarà a la llibreria que ha creat amb dues col·legues, la Casa Usher. Per a la Isabel Sucunza, serà el segon a la Calders, una llibreria que amb poc més d'un any té una clientela fidel i s'ha convertit en un punt d'activitat constant al barri de Sant Antoni. A Mataró hi trobem la Núria Dòria, una llibretera de raça, filla del creador de La Galera, que s'hi va traslladar amb la seva parella fa tres anys, després de molts anys de llibreria a Olot. I a prop d'allà, a Banyoles, hi trobem la Irene Tortós, que va començar al negoci familiar venent diaris i ara porta una llibreria que ha activat la vida cultural a la ciutat.
Els hem demanat que assessorin el nostre Sant Jordi, parlant dels llibres que creuen que demà tindran més sortida i també, fent les seves propostes més personals. Entre tots ho deixaran tot a punt perquè demà quan sortim al carrer a mirar, remirar, llegir i descobrir llibres i més llibres, tinguem les claus per trobar el nostre llibre ideal

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3