Via llibre - David Trueba, Guillem Frontera i Joan Garriga

DAVID TRUEBA ENS PRESENTA "BLITZ", LA SEVA DARRERA NOVEL·LA
-Coneixerem la Mallorca més corrupta amb la novel·la de Guillem Frontera "Sicília sense morts"
-Joan Benesiu i Jordi Cervera ens presenten els llibres "Gegants de gel" i "La música dels camaleons"
-Recordarem el cantautor valencià Ovidi Montllor a través de la música i la veu de Joan Garriga
La majoria de canvis a la vida vénen provocats per un detonant. David Trueba en la seva última novel·la enfronta Beto, el protagonista, a una mudança professional i sentimental. La novel·la arrenca amb un missatge de whatsapp a la persona equivocada i a partir d'aquí es desencadenen els esdeveniments.
I dels canvis vitals, passarem a parlar de la Mallorca més corrupta amb l'escriptor Guillem Frontera. L'autor en la seva darrera novel·la "Sicília sense morts" ens relata la història d'un jove president del govern balear i del món de corrupció i venjança que l'envolta. Una novel·la negra que el mateix autor defineix com una crònica de la destrucció.
L'escriptor Joan Benesiu ens comentarà la seva última novel·la "Gegants de gel" i Jordi Cervera ens presentarà la novel·la negra "Música per a camaleons".
El 10 de març ha fet vint anys de la mort del cantautor valencià Ovidi Montllor i el volem recordar a través de la música i la veu de Joan Garriga que ens interpretarà "M'aclame a tu". Paraules del poeta Vicenç Andrés Estellés que Ovidi Montllor va musicar i que difícilment mai podrem oblidar.
"Via llibre", el programa de llibres del 33, s'emet els dimecres a les 23.00.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3