Via llibre - Carme Riera i Bibliobús

AL VIA LLIBRE ESTRENEM TEMPORADA AMB CARME RIERA, PREMI TRAJECTÒRIA DE LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ.
- Descobrirem una biblioteca sobre rodes, el Bibliobús Montnegre
- Gabi Martínez i Albert Pijuan ens oferiran un tast de les seves darreres novel·les
- Lletratarem la periodista Lídia Heredia
Estrenem temporada del "Via llibre" amb nova imatge -hem renovat la capçalera del programa- i amb una entrevista a l'escriptora que enguany ha rebut el Premi Trajectòria de la Setmana del Llibre en Català, Carme Riera. Amb l'autora de Palma repassarem els seus gairebé quaranta anys de carrera literària i també parlarem de la seva trajectòria vital.
Coneixerem una biblioteca sobre rodes, el Bibliobús Montnegre, que cada setmana recorre molts quilòmetres de carretera per fer arribar llibres a lectors de totes les edats de diferents pobles del Vallès i del Maresme. Viatjarem amb el Bibliobús fins a Vallgorguina i descobrirem el seu funcionament i què significa per als seus usuaris poder gaudir d'aquest servei.
Els autors Gabi Martínez i Albert Pijuan ens oferiran un tast de les seves darreres novel·les, "Voy" i "El franctirador".
En aquest primer programa de la temporada també passarà pel nostre lletraretrat la periodista Lídia Heredia, una amant de la lectura que ens recomanarà les novel·les que més l'han apassionat.
"VIA LLIBRE", el programa de llibres del 33, s'emet els dimecres a les 23.00.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3