Via llibre - capítol 54: Aventura

El dia a dia, les obligacions i la rutina deixen poc espai per a l'aventura, però, malgrat això, el desig hi és. Anar a llocs nous, viure altres vides, descobrir secrets amagats. Moltes coses que, segurament, no podrem fer si no és a través dels llibres.
Això és el que li passa també a Lluís-Anton Baulenas. Li agradaria viure més aventures, però de moment es conforma de llegir-les i escriure-les. "Quan arribi el pirata i se m'emporti" és la seva darrera novel·la, que arriba amb un pirata metafòric, un ogre i un pobre home d'edat mitjana que es veurà ficat en una aventura per primera vegada a la vida.
Macbeth i els homes llop apareixen a la conversa que mantenen els escriptors Francesc Puigpelat i Carles Terès. El primer publica "El retorn de Macbeth", on ens proposa viatjar a Escòcia i descobrir tots els enigmes que envolten aquesta nissaga shakespeariana. Carles Terès presenta "Licantropia", que ens porta al Matarranya i descobreix un antic secret que alterarà per sempre la plàcida vida del protagonista.
I "lletratem" les Mamzelles, de la campanya "Envàs, on vas?".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3