Via llibre - capítol 106

JULIÀ GUILLAMON ENS PARLARÀ DEL TÀNDEM BOXA I LITERATURA
- Lletratarem Toni Clapés, un radiofonista de raça
- Manuel Foraster i Pep Bras ens faran una lectura de les seves darreres novel·les
- Pau Riba ens presentarà el llibre "Sa meu mare" i clourà el programa cantant "Nina de miraguano"
La boxa i la literatura han pujat juntes al ring moltes vegades i escriptors com Ernest Hemingway, Jack London, Norman Mailer i Julio Cortázar són alguns dels literats amants d'aquest esport. Ara el periodista Julià Guillamon ens obre les portes a la Barcelona de la boxa de principis del segle passat amb "Jamás me verá nadie en un ring". Un llibre que recupera la figura de Pere Roca, un pes pesant dels anys 30 que va passar de boxejador a literat.
Aquesta setmana coneixerem els gustos literaris de Toni Clapés, radiofonista que acaba de celebrar 30 anys en la professió i que és un gran amant de la narrativa breu i dels llibres de fotografia.
L'escriptor Pep Bras ens presentarà "La niña que hacía hablar a las muñecas" i Manuel Foraster ens parlarà del segon volum de la trilogia "Foraster de fora", "Lisboa direcció París".
Acabarem el darrer programa d'aquesta temporada amb el llibre "Sa meu mare", de Pau Riba, i amb la cançó de l'Orquestra Fireluche "Nina de Miraguano", un tema que ens parla de créixer, estimar, desitjar i no permetre que els mals moments ens vencin.
"VIA LLIBRE", el programa de llibres del 33, s'emet els dimecres a les 23.00
www.tv3.cat/viallibre
www.twitter.com/viallibre
www.facebook.com/viallibre

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3