Via llibre - Antoni Carrasco i Paolo Giordano

Via llibre - Antoni Carrasco i Paolo Giordano

ANTONI CARRASCO ENS PRESENTA "LA SEGONA LLUNA", ON PARLA DEL QUE SUPOSA LA MALALTIA D'ALGÚ PROPER.
-L'escriptor italià Paolo Giordano ens visita amb motiu de la publicació de la seva tercera novel·la "Negre i plata".
-Coneixerem el debut literari de la cantant Maria Rodés i del periodista Daniel Arbós
-Per acabar el programa, la cantautora i poeta Ivette Nadal ens ajudarà a recordar el poeta Francesc Garriga.
Antoni Carrasco s'ha proposat fer una mirada a la malaltia a través de la literatura. "La segona lluna" recull tres narracions relacionades entre elles que comencen un dia d'eclipsi en un hospital, ens porten de vacances a un càmping, i ens retornen a un hospital la nit de Reis. El protagonista s'enfronta a la malaltia dels altres, una situació d'espera que Carrasco sap descriure molt bé.
Amb 33 anys, Paolo Giordano, és el tercer cop que visita Barcelona per presentar una novel·la. Ara ho fa amb "Negre i plata", la història d'un matrimoni jove amb un fill que compta amb l'ajuda de la Senyora A. una vídua que s'ha convertit en un pilar de la família. Els fa de cangur, d'assistenta, i fins i tot de mare. Per això, quan es posa malalta i desapareix, tot comença a trontollar. Amb aquest llibre l'escriptor italià ens mostra la solitud dins d'una parella, les seves inseguretats i el valor que fa falta per enfrontar-se a la quotidianitat.
La compositora i cantant Maria Rodés debuta amb el recull de somnis "Duermevela" i el periodista científic Daniel Arbós ho fa amb la novel·la generacional "Deu top-models i una boja que parla sola".
Acabarem el programa amb la cantautora i poeta Ivette Nadal que ens ajudarà a recordar al poeta Francesc Garriga, mort al febrer.
"Via llibre", el programa de llibres del 33, s'emet els dimecres a les 23.00.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3