Josep Maria Espinàs, Donat Putx i Jaume Sisa

L'escriptor i el periodista barceloní de 88 anys Josep Maria Espinàs ens parlarà del seu últim llibre "A ritme del temps". Es tracta d'una successió d'escenes i reflexions autobiogràfiques. Són notes d'una vida que ha escrit en la seva inseparable Olivetti, i sempre acompanyat de la seva pipa, un recull d'estampes que deixen en el lector la sensació que Espinàs és un enamorat de la vida.

Coneixerem la primera novel·la de Guillem Martí, "Cremeu Barcelona!", una història real de la guerra inspirada en un parent seu.

El científic Manel Esteller, que dedica les seves investigacions a l'origen, el tractament i la cura del càncer passa pel nostre lletratat.

Els incondicionals de Jaume Sisa tenen l'oportunitat de conèixer la seva cara més íntima, gràcies a "El comptador d'estrelles", un llibre on el periodista i crític musical Donat Putx conversa durant vint hores amb el cantautor galàctic, aprofundint en la seva trajectòria i en la seva vida personal. El llibre és també una crònica musical de la Barcelona dels últims 50 anys i una veritable desconstrucció de Jaume Sisa.

La cançó "Des de la lluna" de Jaume Sisa posarà el punt final al programa.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3