Veterinaris - capítol 85

La setena temporada de "Veterinaris", un clàssic de la cadena, torna amb nous casos que ens ajuden a conèixer millor les relacions entre els animals i els seu propietaris.

En aquesta nova etapa hi haurà naixements, com el dels dragons de Komodo o el d'un nou dofí al Zoo de Barcelona; casos clínics emocionants i sorprenents com el de la Nina, una gosseta que té un malaurat accident domèstic que podria deixar-la en cadira de rodes per tota la vida, o la Boira, una santbernat de 70 quilos molt poruga, i també el de la Donagh, que ha de portar ferros a la boca per corregir-li les dents.

D'altra banda, se seguiran històries amb operacions complicades, com la del Lucas, un gat atropellat, o la del Shy, que ha rebut una perdigonada. Es descobriran animals poc coneguts, com el Secretari, un rapinyaire africà molt curiós; i per primera vegada el programa assistirà a un concurs de bellesa de vaques frisones.

"Veterinaris" també s'acosta al món salvatge seguint de primera mà la repoblació del tritó del Montseny, una espècie autòctona de Catalunya en perill d'extinció.

I el programa torna a recórrer a profesionals veterinaris, especialistes, etòlegs i propietaris per saber més sobre com tractar les bèsties, quines son les seves necessitats i com ens poden ajudar a nosaltres.

Ja sigui al camp o a ciutat, animals de granja, salvatges o mascotes casolanes, "Veterinaris" ve farcit d'històries de compromís, de preocupació, de superació i d'amor incondicional. Històries de bèsties que ens poden ensenyar a ser més humans.

Primer capítol

En el primer capítol de la temporada es mostrarà el desenllaç de la història d'amor entre el Guntur i l'Amara, els dragons de Komodo del Zoo de Barcelona. Després de gairebé set mesos d'incubació, els petits han començat a sortir de l'ou.

L'equip del programa ha seguit tot el procés amb el Manel, responsable del terrari del Zoo de Barcelona i pare adoptiu de les criatures.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3