TOTS ELS PROGRAMES

 • Ventdelplà - Cap. 350
  Veure vídeo

  Ventdelplà - Cap. 350

  La Isona creu reconèixer el seu agressor, però s'equivoca. El Cuenca li comunica que han detingut un possible sospitós. A la roda de reconeixement, la Isona l'identifica com el seu agressor. El Cuenca i la Raquel, però, han d'informar la Isona i la Teresa que el presumpte agressor ha sortit en llibertat perquè algú li ha donat una coartada. La Isona està espantada i enrabiada.

 • Ventdelplà - Cap. 349
  Veure vídeo

  Ventdelplà - Cap. 349

  La Isona surt d'una entrevista de feina i un home puja al cotxe darrere seu i l'amenaça amb una navalla disposat a violar-la. L'home obliga la Isona a conduir fins a un trencall de la carretera, però la Isona, abans d'arribar-hi, provoca un accident. La Raquel la porta a casa, però la Isona li demana que no en digui res a ningú i s'enganya a si mateixa fent veure que no passa res.

 • Ventdelplà - Cap. 348
  Veure vídeo

  Ventdelplà - Cap. 348

  L'Elena, antiga amiga -i parella- de la Isabel, es presenta al Tramuntana i li planta un petó als llavis davant la sorpresa de tothom. El Jaume coneix l'Elena i, tot i que queda una mica sorprès per les maneres de fer de la dona, troba ben normal que s'estigui uns dies a Cal Brinco.

 • Ventdelplà - Cap. 347
  Veure vídeo

  Ventdelplà - Cap. 347

  La pel·lícula més antiga de la comarca resulta ser una cinta porno d'un avantpassat de la Nuri. La Nuri i el Jordi reben la cinta i la veuen davant del Monràs i la Berta. La Nuri queda profundament avergonyida.

 • Ventdelplà - Cap. 346
  Veure vídeo

  Ventdelplà - Cap. 346

  La Raquel i la Teresa parlen de com va anar la cita amb en Cuenca. Arriba en Julià i la Teresa marxa perquè no hi vol parlar, i la Raquel no entén aquesta actitud de la Teresa. El Julià ha de mentir sobre el que passa.

 • Ventdelplà - Cap. 345
  Veure vídeo

  Ventdelplà - Cap. 345

  La Teresa evidencia al Julià que sap que busca un fill amb la Raquel i li retreu que jugui a dues bandes. La Raquel demana ajuda a la Nuri per trobar un pis per a en Cuenca, que s'acaba de separar. En Julià no pot evitar que la Raquel munti un sopar perquè en Cuenca i la Teresa es coneguin, però la Teresa ho rebutja.

 • Ventdelplà - Cap. 344
  Veure vídeo

  Ventdelplà - Cap. 344

  La Teresa i la Mònica busquen fotos d'en Gustau per a una exposició homenatge i en troben una d'en Julià quan era jove. La Nuri s'enfada perquè ningú li ha dit res de l'homenatge a en Gustau. En Jordi li demana a la Isabel que la tinguin en compte. La Mònica entrevista la Nuri, que, empipada, la fa sentir malament per haver-la deixat de banda.

 • Ventdelplà - capítol 344
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 344

  La Teresa i la Mònica busquen fotos d'en Gustau per a una exposició homenatge i en troben una d'en Julià quan era jove. La Nuri s'enfada perquè ningú li ha dit res de l'homenatge a en Gustau. En Jordi li demana a la Isabel que la tinguin en compte. La Mònica entrevista la Nuri, que, empipada, la fa sentir malament per haver-la deixat de banda. En Julià, tot i mantenir les distàncies, ajuda en Monràs quan se'l troba a la carretera amb una roda punxada. En Monràs ha d'afrontar diversos problemes, i un és desfer-se d'una quantitat important de diner negre. L'home recorre a en Paco perquè els hi ingressi a Andorra, que l'engega. En Rafa i l'Ester arriben al Tramuntana i el troben buit. La parella sembla que no està en el seu millor moment. Tot i això, es mostren disposats a fer el que calgui per salvar el bar. La Dora no es recorda de l'Ester. L'Ester se l'endu a fer un vol i mira de convence-la perquè entri al Tramuntana. La Dora, però, no s'hi atreveix. La Mònica vol ajudar a recuperar el Tramuntana i demana a l'Ester que vagi a la ràdio a parlar de l'exposició que es farà al bar. En Monràs es planteja invertir els diners al Tramuntana, però en Paco li diu que accepta la seva oferta d'anar a Andorra a ingressar-los. En Paco es vesteix d'incògnit per anar fins a Andorra. En Julià i la Teresa miren fotos antigues i ell li diu que l'estima i li fa un petó.

 • Ventdelplà - Cap. 343
  Veure vídeo

  Ventdelplà - Cap. 343

  En Paco i en Julià es lamenten de les seves misèries. En Ramiro els fa un discurs positiu i optimista, però encara no ha acabat que algú li truca i li diu que se li ha inundat la casa. Amb les presses, en Ramiro s'oblida el pot de salsa brava fora de la nevera. La Marcela va desbordada tota sola al bar i demana a en Julià que l'ajudi. En Julià serveix les taules i dóna la salsa brava als clients.

 • Ventdelplà - Cap. 342
  Veure vídeo

  Ventdelplà - Cap. 342

  La Teresa i en Julià decideixen oblidar el que va passar. La Raquel prepara una nit especial a en Julià després de tenir-lo abandonat pels exàmens, però acaben suspenent la celebració per falta d'ànims. La Teresa veu com un home maltracta la Mercè, una de les dones de Can Rossinyol. Prova de treure'n més informació parlant amb en Jonàs, el seu fill, però la Mercè els interromp a mitja conversa.

 • Ventdelplà - Cap. 341
  Veure vídeo

  Ventdelplà - Cap. 341

  En veure el nadó de la Nuri i en Jordi, al Julià se li desperta l'instint paternal, però la Raquel no s'hi veu, fent de mare. En Julià demana a la Teresa que li faci la prova per saber si pot tenir fills. Els preus de la nova clínica veterinària són més assequibles i en Julià comença a perdre els clients antics. La Teresa fica la pota i en Julià s'assabenta que les granges d'en Monràs també prescindiran d'ell. En Julià troba per internet unes denúncies contra la seva competència i demana a la Raquel que ho investigui.

 • Ventdelplà - Cap. 340
  Veure vídeo

  Ventdelplà - Cap. 340

  En Jordi no pot pagar la nòmina als treballadors de les granges. En Monràs, però, no vol treure els diners abans de saber què valdrà indemnitzar l'Elisabet i en Jaume. Sense trobar cap altra sortida, en Jordi demana al gestor que prepari els papers per a l'acomiadament dels treballadors.

 • Ventdelplà - Cap. 339
  Veure vídeo

  Ventdelplà - Cap. 339

  En Monràs arriba a la presó de Girona. La Berta està molt trasbalsada i en Llibert li fa costat. A la presó, en Monràs es veu obligat a acceptar que un dels presos el protegeixi. Per guanyar-se en Ramon, el seu company de cel·la, compra una tele.

 • Ventdelplà - Cap. 338
  Veure vídeo

  Ventdelplà - Cap. 338

  Marcela atabala Julià amb comentaris sobre el comiat de solter i el casament. Ell li segueix la veta com pot. Raquel somnia que rep una trucada de feina i abandona la cerimònia a mitja celebració. Jordi diu a Nuri que el comiat va ser un desastre i que tots van acabar portant Julià borratxo a casa de Teresa.

 • Ventdelplà - Cap. 337
  Veure vídeo

  Ventdelplà - Cap. 337

  Últim capítol del 2009, en què el Julià, a punt de casar-se, assisteix al comiat de solter que li organitzen els amics. Una festa que tindrà un final inesperat...

Anar al contingut