Valor afegit - 15/01/2014

Adéu a la classe mitjana?

La destrucció de llocs de treball ha fet caure el nivell de vida de moltes famílies. I molts dels que continuen tenint feina han vist com es redueixen els salaris i les condicions laborals. Professions que havien passat per altres crisis sense veure-se'n gaire afectades, ara l'estan notant de ple. La llarguíssima crisi econòmica que estem patint, ens farà dir adéu a la classe mitjana?

El futur comercial entre Europa i els Estats Units

La Unió Europea i els Estats Units negocien el futur de les seves relacions comercials per avançar, sobretot, en l'homologació de reglaments i normes que facilitin els intercanvis. Fins a un 80 per cent del comerç entre les dues potències econòmiques es pot veure afectat per la desaparició de barreres burocràtiques. Les petites i mitjanes empreses seran les més beneficiades per la futura simplificació de reglaments i regulacions.

Invents que salven vides

Una exposició del CaixaForum mostra enginyosos invents que ajuden els països en vies de desenvolupament. Són 14 invents que han millorat el dia a dia de milers de persones a l'Àsia, l'Àfrica i l'Amèrica Llatina.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3