TOTS ELS CLIPS

 • Zero residus
  Veure vídeo

  Zero residus

  Una cosa és reciclar, i una altra és, simplement, no generar cap residu que després necessitarà ser reciclat. Aquesta revolució hauria de començar per un mateix, pels hàbits que tenim en el nostre dia a dia a casa. Un exemple: fent servir sabó líquid per rentar-se les mans es generen quatre quilos i mig de residus l'any, i costa cent euros. Fer-ho amb pastilla, costa poc més de 5 euros i genera només 70 grams de residus.

 • La dona que es va fer emprenedora... als 78 anys
  Veure vídeo

  La dona que es va fer emprenedora... als 78 anys

  Teresa Saperas va descobrir un forat al mercat: no hi havia bolquers de roba reutilitzables per a nadons. Des d'ADZnadons han tingut clar apostar per fer un producte de proximitat, que també ajudi a mantenir llocs de treball a la comarca.

 • Per què hi ha tan poques dones que manen?
  Veure vídeo

  Per què hi ha tan poques dones que manen?

  Malgrat les millores dels darrers anys, la presència de les dones als consells d'administració no passa del 20%, lluny encara del que marquen les normes europees.

 • TORNA LA BOMBOLLA ? - 20/02/2018
  Veure vídeo

  TORNA LA BOMBOLLA ? - 20/02/2018

  El sector immobiliari bull de nou. Tres dels màxims responsables del sector (Inmobiliaria Colonial, Merlin Properties i Neinor Homes ) analitzen si està tornant la bombolla de la construcció.

 • COOPERATIVES DE MATARÓ - 20/02/2018
  Veure vídeo

  COOPERATIVES DE MATARÓ - 20/02/2018

  Mataró intenta recuperar la tradició de les cooperatives obreres del 1900

 • DE QUÈ EM SERVEIX UN COTXE ELÈCTRIC ? - 20/02/2018
  Veure vídeo

  DE QUÈ EM SERVEIX UN COTXE ELÈCTRIC ? - 20/02/2018

  És cert que no contamina gens? Em quedaré sense bateria cada dos per tres?. Hi haurà una crisi elèctrica el dia que tothom vulgui endollar el cotxe? Set preguntes i set respostes per saber si val la pena comprar-se un cotxe elèctric.

 • MINDFULNESS
  Veure vídeo

  MINDFULNESS

  El mindfulness, això que s'ha posat de moda els darrers temps, i que no deixa de ser una versió 3.0 del ioga i els exercicis de relaxació i concentració de tota la vida, arriba ara cada cop amb més força a les empreses. Es una manera d'intentar tenir als treballadors menys estressats, més feliços i també més concentrats a la feina.

 • Entrevista Fuencisla Clemares
  Veure vídeo

  Entrevista Fuencisla Clemares

  Què fa Google amb les nostres dades i com guanya diners amb els anunciants? Ho hem anat a preguntar a la seva directora general a Espanya, Fuencisla Clemares.

 • La publicitat
  Veure vídeo

  La publicitat

  Internet, les xarxes i l'ús que es fa de les nostres dades estan revolucionant el món de la publicitat. La televisió encara s'emporta el gruix dels anunciants, però el món digital creix de forma espectacular.

 • BARCELONA TECH CITY
  Veure vídeo

  BARCELONA TECH CITY

  A Catalunya hi ha un hub del món digital que no para de créixer. És el Barcelona Tech City, un edifici amb vistes al mar que necessitaria ja doblar o triplicar la superfície si es fa cas de les demandes que té de molts emprenedors.

 • PATRIMONI INDUSTRIAL
  Veure vídeo

  PATRIMONI INDUSTRIAL

  Ruta pel patrimoni industrial de Cardona, entrem a la mina i la muntanya de sal.

 • La factura internacional del procés
  Veure vídeo

  La factura internacional del procés

  Un dels organismes econòmics més reconeguts internacionalment, l'OCDE, acaba de dir que el conflicte català pot afectar el creixement econòmic i les decisions dels inversors, tant locals com estrangers. A Catalunya tenim grans i mitjanes empreses europees arrelades des de fa dècades, més d'un segle en molts casos, al nostre país. Què pensen fer amb les seves seus, llocs de treball o inversions futures?

 • Incubadora de start-ups gastronómiques
  Veure vídeo

  Incubadora de start-ups gastronómiques

  Si hi ha espais de "coworking", si continuen proliferant les incubadores d'empreses, per què no pot existir una incubadora on treballin, un al costat de l'altre, emprenedors del ram de la gastronomia i la restauració, i, a més, tenir un restaurant a l'entrada del local? Doncs això és el que ja s'ha posat ja en marxa a Barcelona, al barri de les Corts.

 • Industria i canvi climàtic
  Veure vídeo

  Industria i canvi climàtic

  Estem a punt de tancar el que possiblement serà el pitjor any de la història recent pel que fa al canvi climàtic. Què estan fent les empreses per ajudar a frenar-lo? Hi ha qui considera que prendre mesures mediambientals és un cost que no aporta res a l'empresa. I també hi ha qui s'ho pren només com una operació de màrqueting, de netejar la imatge amb l'etiqueta verda. Però n'hi ha d'altres que han començat a prendre-s'ho molt seriosament.

 • Valor Afegit
  Veure vídeo

  Valor Afegit

Anar al contingut