TOTS ELS CLIPS

 • Entrevista a Víctor Alvargonzález
  Veure vídeo

  Entrevista a Víctor Alvargonzález

  Parlarem de l'actualitat dels mercats financers i de la reforma de les caixes amb el fundador i director general de l'assessoria PROFIM.

 • "Pensat per": Indústries Còsmic
  Veure vídeo

  "Pensat per": Indústries Còsmic

  Compartir mercat amb la líder mundial en producció de sanitaris podria ser un problema per una empresa petita que es vol dedicar a fer el mateix. No és el cas de l'empresa familiar Indústries Còsmic. La seva capacitat d'innovació l'ha fet arribar a un acord amb Roca per crear tota mena de productes d'alta gamma i alta innovació per al bany.

 • El canvi silenciós
  Veure vídeo

  El canvi silenciós

  Les xarxes socials estan afectant l'economia, tant en la manera de consumir com en l'organització de les empreses. Uns canvis silenciosos que estan qüestionant les jerarquies dins les companyies i estan donant pas a unes relacions més col·laboratives entre els equips de treball.

 • Valor Afegit: Innovació
  Veure vídeo

  Valor Afegit: Innovació

  Valor Afegit Innovador: Salvador Martí, Indústries Cosmic

 • Jaume Puig, director general GVC-Gaesco Gestió
  Veure vídeo

  Jaume Puig, director general GVC-Gaesco Gestió

  La catàstrofe del Japó ha acabat provocant baixades molt fortes en les borses i valors d'Europa, els Estats Units i per suposat Àsia, i ha estès el pessimisme econòmic just quan molts països estaven ja en plena recuperació. Cal tenir present que Japó té inversions a tot el món per valor de 2 bilions i mig de dòlars, uns diners que si es comencen a repatriar afectaran directament a empreses i bancs occidentals. De tot plegat n'hem parlat amb Jaume Puig.

 • Pensat per: Xavier Claramunt
  Veure vídeo

  Pensat per: Xavier Claramunt

  Coneixerem un dels arquitectes més polifacètics del moment, capaç d'impulsar projectes a l'espai, grans gratacels per a les ciutats emergents de l'Àsia o pisos a 1.000 euros el metre quadrat.

 • Nord d'Àfrica: riscos i oportunitats
  Veure vídeo

  Nord d'Àfrica: riscos i oportunitats

  Analitzem les nostres relacions comercials amb els països del nord d'Àfrica i l'Orient Mitjà. Les revolucions i els canvis que sacsegen aquella zona, acabaran millorant o empitjorant el seu futur econòmic? Quins riscos, quines oportunitats s'hi obren per a les empreses catalanes?

 • Joan Roura, director general d'Il·luminació Roura
  Veure vídeo

  Joan Roura, director general d'Il·luminació Roura

  Els Roura fan fanals des de fa gairebé un segle. Van viure el primer desenvolupament de l'empresa substituint els fanals de gas per els de sodi... I, ara, estan vivint un altre punt d'inflexió en el sector amb la irrupció de la tecnologia Led. Entrevistem el màxim responsable de la companyia just en un moment en què es planteja el debat de l'estalvi energètic als enllumenats de les ciutats i pobles.

 • Pensat per: microarquitectura
  Veure vídeo

  Pensat per: microarquitectura

  Els dissenyadors industrials d'aquesta firma busquen tornar als objectes la seva veritable utilitat fent servir proveïdors locals que permetin recuperar el teixit quasi artesanal que, ara, amb la globalització, resulta més necessari que mai.

 • Dones, poder i quotes
  Veure vídeo

  Dones, poder i quotes

  Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, analitzem el paper de les dones en la direcció de les empreses. Perquè n'hi ha encara tan poques que manin? Val la pena fixar quotes en els consells d'administració o pot acabar sent contraproduent? Hem avançat en els últims anys?

 • Discriminats per edat
  Veure vídeo

  Discriminats per edat

  Un estudi recent constata que el 85% dels currículums de majors de 45 anys que busquen feina van a la paperera. És el que ja es defineix com a discriminació per edat. I afecta també els més joves, que són relegats a les feines més precàries en les empreses.

 • Pensat per: Hostal Empúries
  Veure vídeo

  Pensat per: Hostal Empúries

  Un nou hotel, completament sostenible, repensat sobre l'antic hostal i que compta amb el privilegi de estar situat davant del mar en un indret ple d'història.

 • Xavier Queralt, director territorial BBVA Catalunya
  Veure vídeo

  Xavier Queralt, director territorial BBVA Catalunya

  El màxim responsable de l'entitat a Catalunya ens parla sobre el futur del mapa financer i sobre el paper que poden jugar les grans entitats a l'hora d'aprofitar les oportunitats que pugui generar la crisi.

 • Pensat per: Santa & Cole
  Veure vídeo

  Pensat per: Santa & Cole

  La nostra sèrie sobre innovació es fixa en aquesta firma de disseny industrial creada fa 25 anys a Catalunya i coneguda internacionalment.

 • Josep Piqué, president de Vueling
  Veure vídeo

  Josep Piqué, president de Vueling

  L'exministre d'Indústria i Exteriors ens explica les claus de l'èxit de la companyia que presideix, que ha aconseguit mantenir un comptes sanejats tot i les dificultats del sector aeronàutic arran la crisi. Piqué defensa la catalanitat de la primera aerolínia del Prat i torna a criticar les ajudes públiques als seus competidors, Spanair.

Anar al contingut