Tailàndia

Els estudiants descobreixen la riquesa natural d'un país conegut per tot menys pel seu entorn natural. El punt de trobada és Hua Hin, i el primer destí, el famós parc nacional de Khao Yai, el més antic de Tailàndia. A part d'estudiar les espècies més emblemàtiques del parc, com els cérvols, els gibons i els calaus, es proposen entrar en el món dels elefants asiàtics. Per això estudien les escasses poblacions que encara hi viuen en llibertat i entren en el món de l'elefant com a animal domèstic.

Els preparen menjar, curen elefants ferits i aprenen les tècniques bàsiques de maneig fins que són capaços de muntar un elefant sense ajuda. Fora de curs, l'expedició visita el temple dels tigres de Kanchanaburi i, després de l'experiència, en treu les seves conclusions particulars. A hores perdudes, els expedicionaris tenen temps de conèixer la Tailàndia més tradicional i allunyada dels recorreguts turístics, i tastar les delicadeses de la seva cuina, com ara els insectes fregits.

Guia-professor:
Alongkot Chukaew, científic reconegut i responsable del Thai Elephant Research and Conservation Fund, guia els alumnes dins el Parc Nacional de Khao Yai i els introdueix en el món de l'elefant asiàtic.

Alumnes:
Bàrbara Gascons, 23 anys, Vidreres (Selva)
Clara Fornalés, 21 anys, Lleida
Xavier Subirana, 21 anys, Barcelona
Alba Solé, 22 anys, Jesús-Tortosa (Baix Ebre)
Karen Larrosa, 21 anys, Sabadell (Vallès Occidental)
Rocío Benítez, 20 anys, Mallorca (Balears)
Sofia Gol, 21 anys, la Llacuna (Anoia)
Cristina Llecha, 23 anys, Mallorca
Ferran Morera, 29 anys, Badalona
Oriol Marçal, 21 anys, Igualada (Anoia)
Emma Solé, 21 anys, Artesa de Lleida (Segrià)

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3