TOTS ELS PROGRAMES

 • The fortune of Tristany Capsigrany
  Veure vídeo

  The fortune of Tristany Capsigrany

  Una nova història en anglès.

 • El Lleó, el rei i el papa
  Veure vídeo

  El Lleó, el rei i el papa

  En clau d'humor, el conte narra la rivalitat entre el rei francès Francesc I i el Papa de Roma. I com Leonardo da Vinci treu partit a la situació utilitzant la seva imaginació per crear un artefacte magnífic. Conte inspirat en l'autòmat creat per Leonardo da Vinci cap a 1515.

 • The lion, the king and the Pope
  Veure vídeo

  The lion, the king and the Pope

  Un nou conte en anglès

 • Una reina i un poeta
  Veure vídeo

  Una reina i un poeta

  De vegades, els actors, els músics, els ballarins i els poetes han de repetir una i altra vegada el seu espectacle davant el públic com si fossin autòmats que no es cansen mai. Però no són màquines, són humans i es cansen, encara que de vegades l'èxit i el desig els pugui atrapar en una urna de vidre, com l'autòmat que inspira aquest conte i que es troba a la col·lecció de autòmata del Tibidabo.

 • A Queen and a Poet
  Veure vídeo

  A Queen and a Poet

  Una nova història en anglès.

 • Una partida d'escacs amb el Turc
  Veure vídeo

  Una partida d'escacs amb el Turc

  Perseguit per la policia de Nova York, el protagonista d'aquest conte trobarà l'amagatall ideal dins d'una màquina exposada al públic. Davant dels seus nassos, ni el mateix cap de policia podrà descobrir-lo. Conte inspirat en l'autòmat creat per J.W.R.von Kempelen, 1769

 • A Game of Chess with the Turk
  Veure vídeo
 • A la moda de París
  Veure vídeo

  A la moda de París

  Amb la mà aixecada i els dits recollits, aquest autòmat que pertany a la col·lecció d'autòmats del Tibidabo, és qui inspira aquesta història. Una peça que en el seu moment va ser un reclam publicitari, donant petits cops al vidre d'un aparador per cridar l'atenció de la gent. A través d'una entranyable història d'amor, aquest conte explica d'una manera senzilla i encantadora com funciona el mecanisme de les modes.

 • Paris Fashion
  Veure vídeo

  Paris Fashion

  Una nova història en anglès.

 • La pianista embruixada
  Veure vídeo

  La pianista embruixada

  Trencar l'ordre establert, la successió mecànica i ordenada de les coses té els seus riscos: per exemple, convertir-se en un autòmat que interpretarà pels segles dels segles, una i altra vegada, el mateix tema musical al piano. . Conte inspirat en l'autòmat creat per Pierre Jaquet-Droz, 1768-1774

 • The Enchanted Piano
  Veure vídeo

  The Enchanted Piano

 • El millor fotògraf de la Nova Xamba
  Veure vídeo

  El millor fotògraf de la Nova Xamba

  Darrere de la figura d'un fotògraf, rostres encuriosits i atents, atrapats en el parany de les aparences.. Aquesta petita peça de la col·lecció d'autòmats del Tibidabo serà el mecanisme a partir del qual es posaran en evidència la vanitat i l'enveja de la gent. La fotografia apareixerà al segle XIX com el primer dispositiu capaç de reproduir imatges d'una forma automàtica i repetitiva. A tocar de la màgia, la gent es podia preguntar: Qui s'amaga darrere d'aquest petit vidre que atrapa la llum?

 • The greatest photographer in Nova Xamba
  Veure vídeo

  The greatest photographer in Nova Xamba

  Mira aquest conte en anglès!

 • La lletra U i el secret dels fantasmes
  Veure vídeo

  La lletra U i el secret dels fantasmes

  Algú s'ha preguntat per què els fantasmes fan sempre UUUUh! en lloc de EEEEh!? La protagonista d'aquest conte s'enfronta a un atac massiu de fantasmes i aconsegueix descobrir el secret dels fantasmes. Qui ho diria! Són lletres U a l'inrevés amagades sota un llençol! Per això diuen sempre UUUUh!.

 • Un conte rodó
  Veure vídeo

  Un conte rodó

  Aquí tenim una història admirable de la qual només podem dir "Oh!". Al seu protagonista li encanta tot el que hi ha al seu voltant i tota l'estona va exclamant "Oh!". Cada vegada que descobreix alguna cosa, exclama: "Oh!". Fins que arriba un dia en què ha de decidir entre això o allò. "Oh, oh!" Quin dilema! El resoldrà o no el resoldrà?