TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 382 resultats.

 • Planeta verd
  Veure vídeo

  Planeta verd

  L'ós Valentí i dues foques, la Teia i la Pia, son molt amics i els agrada molt jugar plegats però la contaminació fa que el gel es fongui i es posin en perill les seves vides. Un pescador els ajudarà a demanar ajut. Animació stop-motion amb plastilina i suro. Finalista de la edició 2018 dels Jocs Florals Escolars en la categoria Audiovisual, aquest conte el van presentar el alumnes del grup de primària de l'escola Gafarró de Santa Eulàlia de Puig-Oriol. La il·lustrat una artista que a mes de dibuixar molt be fa escultures i dona classes al Museu de la Xocolata per ensenyar a fe figures als pastissers. L'adaptació del guió a estat a càrrec d'un dels fundadors de Cavall Fort i un gran escriptor: en Joaquim Carbó.

 • La Luri vol conèixer el Sol
  Veure vídeo

  La Luri vol conèixer el Sol

  La Luri te un somni i per aconseguir-lo haurà de descobrir el misteri que s'amaga a dins de l'escola. Finalista de la edició 2018 dels Jocs Florals Escolars en la categoria Audiovisual, el conte presentat per el alumnes de la Escoleta Groga del IE Trinitat Nova de Barcelona, ha sigut il·lustrat per en Jordi Vila Delclòs, un magnífic aquarel·lista guanyador del premi Junceda 2017 i ha adaptat el guió la Elisenda Roca, periodista, presentadora de televisió i escriptora de literatura infantil i juvenil.

 • La girafa Fari perd les taques
  Veure vídeo

  La girafa Fari perd les taques

  La historia d'una girafa que vol veure món i pel camí va fen amics que l'ajuden quant te algun problema. Per exemple, perdre les taques. Il·lustrat amb tècniques de collage. El conte, guanyador de la edició 2018 dels Jocs Florals Escoalars en la categoria audiovisual, ha estat il·lustrat per els mateixos nens i nenes de 3r de la classe de les girafes de la Escola Isaac Peral de Terrassa. Nens i nenes que a mes han fet la interpretació musical de la banda sonora del conte. El guió ha estat adaptat per la escriptora i guionista de televisió Anna Manso en col·laboració amb els autors del text original.

 • La Ventafocs
  Veure vídeo

  La Ventafocs

 • La història del punt de la i
  Veure vídeo

  La història del punt de la i

  Quan està sola, a la lletra I li encanta fer festes, ajuntar gent d'allò més variada per divertir-se i sentir-se acompanyada: és tan prima!! A més, la lletra I no sempre ha tingut punt. Els seus amics li regalaran un barret per distingir-la de la lletra U quan surten juntes.

 • El naixement dels cavalls marins
  Veure vídeo
 • Sol, solet
  Veure vídeo

  Sol, solet

 • El soldadet de plom
  Veure vídeo

  El soldadet de plom

  Com cada any, la Margarida va rebre un regal del seu avi el dia del seu aniversari. Era una capseta guarnida amb un llaç que la nena va obrir impacientment.

 • Carolina i el tió
  Veure vídeo

  Carolina i el tió

  Per a la Carolina, la millor època de l'any eren les festes de Nadal. Li agradava escriure felicitacions, mentre esperava impacient que els seus pares la portessin al mercat de Santa Llúcia.

 • Quin Nadal!
  Veure vídeo

  Quin Nadal!

  Conte basat en l'obra del MNAC "Nens captaires", finals del segle XVII, pintor desconegut.

 • El ninot de neu
  Veure vídeo

  El ninot de neu

 • El petit avet
  Veure vídeo

  El petit avet

  Aquesta és la història d'un avet que, des que va néixer, esperava impacient que algú l'escollís per ser el seu arbre de Nadal. Un dia, el seu somni es va fer realitat. El van engalanar i es va estar al costat de la llar de foc tot el Nadal. Però un cop acabades les festes...

 • En Salvador i l'oca de nadal
  Veure vídeo

  En Salvador i l'oca de nadal

  Aquesta història transcorre a Fuà, ciutat famosa per les oques. Allà hi vivia en Salvador, un nen que estava fart de menjar sempre la mateixa sopa, perquè a casa seva no tenien diners per a res més. Per Nadal era l'única ocasió que canviaven l'àpat. Un Nadal, però, en Salvador va tenir una idea genial...

 • En Fullaraca, un monstre molt tendre
  Veure vídeo

  En Fullaraca, un monstre molt tendre

  Aquest conte ha estat produït en col·laboració amb el Departament d'Educació dins d'una campanya de TVC per combatre l'assetjament escolar. El respecte i la confiança són molt importats per poder conviure, però el jaguar d'aquesta història no pot evitar deixar-se emportar pels instints i aprofitar-se d'un petit conill. Un conill que potser és més petit que el jaguar, però no menys intel·ligent. http://www.super3.cat/unamadecontes/web/blog/blog/295#

 • Mesela i Naïm
  Veure vídeo

  Mesela i Naïm

  No fa molt de temps, tal dia com avui, en una escola molt a prop d'aquí, se va destorbar la pissarra digital de classe. Al sortir la mestra a buscar ajuda, dos alumnes nouvinguts aquell any se van oferir per a explicar un conte. Eren Salma i Hamal i, com que mai parlaven, los seus companys van fer un gran silenci. La història que ara vos contaré -va dir Hamal- no va passar fa molts i molts anys, sinó que està passant... ara mateix! I es titula:Mesela i Naïm.