Un passeig pel Miró

En un sol pla seqüència, que segueix el mateix recorregut que faria qualsevol persona que visiti el museu, veiem totes les obres exposades, fent una parada en les més emblemàtiques, i descobrint també tots els espais i racons del museu i de l'edifici que l'acull. Durant el recorregut, a més, la càmera es va trobant diversos artistes que també s'expressen amb el seu art en aquell entorn.

Interpretació, dansa, música vocal i instrumental, pintura, escultura i arquitectura, tot en una peça audiovisual que aglutina les arts plàstiques i les escèniques en un format original i sorprenent, de ritme tranquil i relaxat. 

A la fundació Joan Miró, a banda de veure amb detall la majoria d'obres de la col·lecció, comptem amb les actuacions d'un malabarista, el Ramiro Vergaz, d'un actor, en Pepo Blasco, que recita poemes de J.V. Foix, Joan Brossa i Joan Perucho. El grup musical Sus4 interpreta un tema seu, amb una coreografia al voltant de l'escultura "Parella d'enamorats dels jocs de flors d'ametller". I finalment, quatre alumnes de contrabaix de l'ESMUC interpreten temes diversos a la terrassa del museu.

Subtítols en: català / castellano (traducción automática) / English (automatic translation)
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3