Un passeig pel Dalí

En un sol pla seqüència, que segueix el mateix recorregut que faria qualsevol persona que visiti el museu, veiem totes les obres exposades, fent una parada en les més emblemàtiques, i descobrint també tots els espais i racons del museu i de l'edifici que l'acull. Durant el recorregut, a més, la càmera es va trobant diversos artistes que també s'expressen amb el seu art en aquell entorn.

Interpretació, dansa, música vocal i instrumental, pintura, escultura i arquitectura, tot en una peça audiovisual que aglutina les arts plàstiques i les escèniques en un format original i sorprenent, de ritme tranquil i relaxat.

Al museu Dalí sentim diversos fragments de l'òpera poema "Ètre Dieu", del mateix Dalí, mentre veiem l'edifici des de l'exterior i passegem per les diferents sales. El trio teatral "Espai Dual" representa un fragment del seu espectacle "Bi got is" a la sala de la cúpula. La Jove orquestra de Figueres, dirigida per en Jordi Piccorelli, interpreta la suite n.1 de Carmen de Bizet, "Toreador" i "Aragonesa". La soprano Mao Miyoshi acompanyada pel pianista Daniel Vidal, alumne de l'ESMUC, interpreten l'ària "Comme scoglio immoto" de l'òpera "Così fan tutte" de W.A. Mozart.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3