Òscar Dalmau

Contingut per majors de 10 anys

L'Òscar Dalmau s'allibera per un dia de la seva ànima bessona, l'Òscar Andreu, per gravar una "story" a TV3xUnTub. A banda de descobrir la seva passió pels anys 60 i els secrets del seu look, el presentador de "La nit dels Òscars" explica com funciona el programa per dintre. Fins i tot suggereix que va estar a punt de trencar-li la cara al seu company d'escenari en directe. Serà veritat?
La "story" d'Òscar Dalmau i el resum de la setmana de TV3, dissabte, a "TV3xUnTub".
"TV3xUnTub" ofereix els millors moments de la programació de TV3 dels últims set dies. Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria d'haver perdut. I, si ho ha fet, serà un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" mostra tot allò amb què l'audiència ha gaudit, rigut, cantat o s'ha emocionat al llarg de la setmana.
I, per si no n'hi hagués prou, a cada programa una cara coneguda de la cadena gravarà una "story". Així, l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida personal de les persones que surten a la tele.

"TV3XUnTub" s'emet cada dissabte a les 13.15, per TV3.
Durada: 25 minuts

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3