T2xC4 - Melani Olivares

Contingut per majors de 10 anys

Aquesta setmana l'actriu Melani Olivares penja la seva story a TV3xUnTub. L'actriu de "Benvinguts a la família" parla de la seva feina a la sèrie i de com se sent fent el paper de l'Àngela. També confessa les seves intimitats tecnològiques i quina relació té amb el mòbil. Melani aprofita per llançar un repte a l'espectador: explica que gravant "Benvinguts a la família" es va pixar, literalment, de riure. Veritat o mentida?

TV3xUnTub ofereix els millors moments de la programació de TV3 dels últims set dies. Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un divertit recull d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria d'haver perdut. I si ho ha fet, serà un bon moment per recuperar-los. TV3xUnTub mostra tot allò amb què l'audiència ha gaudit, rigut, cantat o s'ha emocionat al llarg de la setmana.
I per si no fos prou, a cada programa una cara reconeguda de la cadena gravarà una story. Així l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida personal de les persones que surten a la tele.

TV3XUnTub s'emet cada dissabte a les 13.15 per TV3.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3